BIM 8 TEMMUZ ProteinOcean ürünleri

Lansmandaki daha uyguna denk gelmiyor.
400 gramı 436 lira lansman ürünün.
Yani gramı = 439/400 ₺
Konudaki ürünün gramı ise = 400/400 ₺
Lansmandaki tadı leş tarifler için çıkmış bariz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Creatin alınmaz pek etkili değil kolajen tadı güzel standart işte alınabilir, protein tozu gaz yapmıyor karışma kolay ama bir serviste 18 gram protein var doğumgünü aroması olsa iyiydi oceana laf atan veletler gidip weider optimum kullanabilir para çokamel eğrisinden bi haberler

Aromayı ne yapacaksın önemli olan etkileri

Hepsini denedim kullandım hele whey ler rezalet içeriğe ve etkiye sahip
Vallahı hocam ben mangolu kreatinine ve doğum günü pastalı protein tozuna hasta oldum.

Ya dediğim gibi aromaları hakkında bişey diyemem zevk meselesi ben etkilerini söylüyorum ve bence creatini aromalı kullanmayın
Diğerleri çözülmüyor. Ama bu suda çözülüyor. 1 ölçek yerine 1.5 ölçek katıyorum. BCAA tadi gibi değil sade de içilir aslında. Ahududulu ve Tiger Blood rezil bir tadi var ama haklısınız. Ben de supplementler.com tozlarından almayı düşünüyorum. Ama bu fiyata kaçmaz gibi

gramı 1 TL'ye protein tozu... yapmayın arkadaşlar supplement firmalarının abartı fiyatlarını normalleştirmeyin

Aromalı creatin almayın protein ocean hiç almayın

gramı 1 TL'ye protein tozu... yapmayın arkadaşlar supplement firmalarının abartı fiyatlarını normalleştirmeyin
İç kankam sen protein oceanı 2 aya böbrekleri eline alırsın

Lansmandaki tadı leş tarifler için çıkmış bariz

Creatin alınmaz pek etkili değil kolajen tadı güzel standart işte alınabilir, protein tozu gaz yapmıyor karışma kolay ama bir serviste 18 gram protein var doğumgünü aroması olsa iyiydi oceana laf atan veletler gidip weider optimum kullanabilir para çokamel eğrisinden bi haberler
kampanya o bu takibini iyi yaparsan onları da ucuza kapatırsın f/p hale getirmek için fazlasıyla araştırıyor olman lazım. optimum amazonda bazen indirimle 4kya iniyor misal cashback veya kupon kodlarıyla da 3.5a kapatabiliyorsun

Geri