Tearz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,754
Dört işlem zayıf. Seni kırmayayım senin dediğin gibi olsun.Evet onu ekleyince lansman ürünü 0,17 ₺ daha ucuza denk geliyor.
Dört işlem zayıf. Seni kırmayayım senin dediğin gibi olsun.Evet onu ekleyince lansman ürünü 0,17 ₺ daha ucuza denk geliyor.
Lansmandaki tadı leş tarifler için çıkmış barizLansmandaki daha uyguna denk gelmiyor.
400 gramı 436 lira lansman ürünün.
Yani gramı = 439/400 ₺
Konudaki ürünün gramı ise = 400/400 ₺
Vallahı hocam ben mangolu kreatinine ve doğum günü pastalı protein tozuna hasta oldum.Aromayı ne yapacaksın önemli olan etkileri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hepsini denedim kullandım hele whey ler rezalet içeriğe ve etkiye sahip
Ya dediğim gibi aromaları hakkında bişey diyemem zevk meselesi ben etkilerini söylüyorum ve bence creatini aromalı kullanmayınVallahı hocam ben mangolu kreatinine ve doğum günü pastalı protein tozuna hasta oldum.
Diğerleri çözülmüyor. Ama bu suda çözülüyor. 1 ölçek yerine 1.5 ölçek katıyorum. BCAA tadi gibi değil sade de içilir aslında. Ahududulu ve Tiger Blood rezil bir tadi var ama haklısınız. Ben de supplementler.com tozlarından almayı düşünüyorum. Ama bu fiyata kaçmaz gibiYa dediğim gibi aromaları hakkında bişey diyemem zevk meselesi ben etkilerini söylüyorum ve bence creatini aromalı kullanmayın
kağıt üstünde wheyler kötü değil hatta f/p tabii denemek lazımAromayı ne yapacaksın önemli olan etkileri
Hepsini denedim kullandım hele whey ler rezalet içeriğe ve etkiye sahip
İç kankam sen protein oceanı 2 aya böbrekleri eline alırsıngramı 1 TL'ye protein tozu... yapmayın arkadaşlar supplement firmalarının abartı fiyatlarını normalleştirmeyin
kampanya o bu takibini iyi yaparsan onları da ucuza kapatırsın f/p hale getirmek için fazlasıyla araştırıyor olman lazım. optimum amazonda bazen indirimle 4kya iniyor misal cashback veya kupon kodlarıyla da 3.5a kapatabiliyorsunLansmandaki tadı leş tarifler için çıkmış bariz
Creatin alınmaz pek etkili değil kolajen tadı güzel standart işte alınabilir, protein tozu gaz yapmıyor karışma kolay ama bir serviste 18 gram protein var doğumgünü aroması olsa iyiydi oceana laf atan veletler gidip weider optimum kullanabilir para çokamel eğrisinden bi haberler
hardline da falan almıyor muyuzAromalı creatin almayın protein ocean hiç almayın
İç kankam sen protein oceanı 2 aya böbrekleri eline alırsın
züber trendyolda veya hepsiburada da bazen indirimli geliyor ama daha pahalı oliyor genelde tabii kalitesi de ona oranla fazla veya bime geliyor bazen o zaman denk getirDaha fp bir fıstık ezmesi var mı?
en iyi uygun fiyatli gozle gorulur degisime neden olacak kreatin onerirmisin tat farketmezYa dediğim gibi aromaları hakkında bişey diyemem zevk meselesi ben etkilerini söylüyorum ve bence creatini aromalı kullanmayın