ThetaEpic isimli üyenin son içerikleri

1. T

Xiaomi 15 ultra yüksek ışık sorunu

Reis Telefonlarda video veya fotoğraf çekince bir güneş çıkıyor onu yükseltip düşürebiliyorsun Işık patlamasını önleyebilirsin bende profosyonel değilim bunu önerebilirim ancak.
  2. T

Gelişim çağında spor yapmak boy uzamasını etkiler mi?

Arkadaşlar gelişim çağında spor yapmak boy uzamasını etkiler mi? (Fitness)
  3. T

Ortaokulda Disiplin yersek nolur?

Aga tişörtünde küçük delikler açtım orangutan dana gibi boyum yetişmiyor ki.
  4. T

Hocam peki birdaha olursa ne yapmam gerek kavga anında bildiğiniz var mı boyun kilidine alıyorsa veya bodoslama girerse.
  5. T

Hocam önceden de olaylar oldu falan filan işte o yüzden ama şuan eve gelince neden morardı diyince kapıya çarptım dedim koridorda biri yakalamaya çalışırken arkama bakarken kapıya çarptım dedim eğer müdür falan aramazsa yaşadım. Bu arada okul sonu notlara işler mi.
  6. T

Annem takar hocam ya. Bilgisayarı falan yasaklar fena kızar ama bence haklıkişi benim.
  7. T

Hocam valla müdür yardımcıları annemle yakın disiplini orta seviye falan.
  8. T

Arkadaşlar merhaba bugün ben ilk ders bi çocukla tartıştım konu şu: Bana sırayı öne çekmemi söylüyor fakat benim uykum olduğundan geri çekiyorum ileri çekse bile bi daha yaptığımda başlatma uykuna diyip beni ayağa kaldırdı bende çek elini falan filan dedim sonra çocukla dövüştük falan çocuk 178...
  9. T

Yd ip 14 pro vs 15 pro

Hocam kesinlikle 15 Pro apple İntelligence gelince çok iyi olacak işlemcisi güçlü en mantıklı pro modeli 15 pro.
  10. T

Razer Viper mini 1100 TL

Abim o kadar saf değil hocam. Bu arada hyperx pulsefire haste 2 modelini seçdim ışıksız olduğunu çok takmayacağım Atk blazing X1 SE den iyi diye.
  11. T

Hyperx Pulsefire Haste 2 alınır mı?

Arkadaşlar sizce başlıkta bahsettiğim model alınır mı?
  12. T

Razer Viper mini 1100 TL

Hocam aslında abimde oynayacak o yüzden RGB li istiyorum sebebi ise ailemden gizli almam çok anlamamaları gerek.
  13. T

Razer Viper mini 1100 TL

Hocam aslında benim attığım modeli beğendim fakat o modele sahip sensörü iyi olan RGB li mouse lazım bana ya
  14. T

Razer Viper mini 1100 TL

1400 TL bütçem var.
  15. T

Razer Viper mini 1100 TL

Hocam bu 2. El mi? Bu arada Sky blazing x1 mi neydi onu almayı düşünüyorum başka öneriniz var mı?
Geri