Xiaomi 15 ultra yüksek ışık sorunu

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Arkadaşlar merhaba bugün Xiaomi 15 Ultra cihazındaki yüksek ışıkta ışık patlaması yapmasını nasıl önleyeceğimizi soracağım. Lyt 900 sensörünün fazla ışık alması,geniş diyafram açıklığı, sensör boyutundan dolayı yapıyor zaten. 14 ultrafa ayarlanabilir diyaframla bu düzeltilebiliyor fakat 15 ultrada bu yok. Bu sorun düzeltilebilir mi?

Manuel olarak Ev +/- yapacaksın.

Selamlar dostlar!

YouTube’da bir teknoloji kanalım var ve içeriklerimi Xiaomi Mi 15 Ultra ile çekmek istiyorum. Ancak iPhone ve Samsung’daki video kalitesini tam olarak yakalayamadım.

Bu nedenle, Pro Video Modu bulunan Mi 15 Ultra ile doğru ve kaliteli videolar nasıl çekebilirim, bunu öğrenmek istiyorum.

Çekim ortamım şöyle:

Karanlık bir oda

Karşımdan gelen bir beyaz ışık

Arkamda, sağ ve sol tarafta renkli arka plan ışıkları

Karşımdan, tripoda sabitlenmiş telefonla çekim yapıyorum

Sorum şu:

Bu ortamda doğru video ayarları ve ışık ayarları nasıl olmalı?

Hangi ayarlarla en iyi sonucu alabilirim?

Not:

“iPhone veya Samsung al”, “profesyonel kamera kullan” gibi öneriler şu anda bütçem dahilinde mümkün değil.

Sadece Xiaomi Mi 15 Ultra ile en iyi video kalitesini nasıl elde edebileceğim konusunda bilgi verirseniz çok mutlu olurum. 🙏

Selamlar dostlar!

YouTube’da bir teknoloji kanalım var ve içeriklerimi Xiaomi Mi 15 Ultra ile çekmek istiyorum. Ancak iPhone ve Samsung’daki video kalitesini tam olarak yakalayamadım.

Bu nedenle, Pro Video Modu bulunan Mi 15 Ultra ile doğru ve kaliteli videolar nasıl çekebilirim, bunu öğrenmek istiyorum.

Çekim ortamım şöyle:

Karanlık bir oda

Karşımdan gelen bir beyaz ışık

Arkamda, sağ ve sol tarafta renkli arka plan ışıkları

Karşımdan, tripoda sabitlenmiş telefonla çekim yapıyorum

Sorum şu:

Bu ortamda doğru video ayarları ve ışık ayarları nasıl olmalı?

Hangi ayarlarla en iyi sonucu alabilirim?

Not:

“iPhone veya Samsung al”, “profesyonel kamera kullan” gibi öneriler şu anda bütçem dahilinde mümkün değil.

Sadece Xiaomi Mi 15 Ultra ile en iyi video kalitesini nasıl elde edebileceğim konusunda bilgi verirseniz çok mutlu olurum. 🙏
Reis Telefonlarda video veya fotoğraf çekince bir güneş çıkıyor onu yükseltip düşürebiliyorsun Işık patlamasını önleyebilirsin bende profosyonel değilim bunu önerebilirim ancak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,847
Üyeler
183,787
Son üye
salvira
Geri