Hocam vatandan alcaksan da yakınındaki şubeyle konuş sistemi toplatmadan kargolat gittiğin şubede montajlamaya götür gelen bileşenleri. İnternetten montaj seçeneğini seçmiştim 2 ay önce sıvı soğutmanın jelatinini çıkartmadan montajlandığı için ısı sorunı yaşadım bununla ilgili mi bilmiyorum ama...
Merhaba vatandan yeni hazır bilgisayar aldım sonrasında bios güncelleyip windowsu kurdum sorunsuz açıldı güncellemeleri vs yaptım uygulamaları yükledim ısınma sorunu oluyordu işlemcide bunu hallettim overclocklu teslim edilmiş bana vatandan oc kapayınca sıcaklık değerleri normale döndü daha...
Arkadaşlar yeni pc aldım ve şu an pcye gta 5 indiriyorum ve msi afterburnerdan baktığımda cpu derecesi 76 demin lol attım bir el cpu kullanımı %20lerde geziyodu ve sıcaklık 78-79larda seyretti ürünün yorumlarına baktığımda yük altında 70i geçmiyor boşta 50lerde seyrediyor gibi yorumlar görüyorum...
18800e buldum bir önceki konumda yazdım sistemi ama özet geçiyim 16700tlydi sistem sıvı soğutucu ve anakart yükseltmesi ile 18800 oldu cuma günü indirimleri bekliycem daha f/p sistem bulamazsam onu alıcam.
Hocam ben de r5 5600 rx 6700 lü sistem alıcaktım lol için sizin yaşadığınız sorundan yaşar mıyım 240 fps almak istiyorum sizin sistem lolde kaç fps veriyor yeterli olur mu yazdığım bileşenler. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Genel araştırdığımda lolde çoğunluğun fps sorunu yaşadığını gördüm...
https://www.gencergaming.com/ogundemirci
Lol için bu sistemi alıcam işlemciyi 5600 yapıcam anakartı gigabyte ve sıvı soğutma alıcam fiyatı 19k oluyor. 1080p de 240 fps almayı istiyorum monitörüm 240 hz olduğu için, 20 k yı aşmıycak şekilde başka önerileriniz varsa yapabilirsiniz. Bir de aklıma...
Gpu sıcaklığına ve yüzde ne kadar kullanıldığına nasıl bakabilirim uygulama önerir misiniz? Bir de boşta gpu kullanan işlemler neler kısmını anlamadım nasıl bakabilirim?
Evet 1920x1080
1698949379
3 Tane vardı hepsini denedim. İsimlerini hatırlayamadım ama iki farklı ekran yapan vardı mousela diğerine geçebiliyodun, laptopun ekranını kapatıp sadece monitörü açan vardı bir de laptopun görüntüsünü aktaran vardı. Sorun hiçbirinde çözülmedi.