Arkadaşlar yaklaşık 4,5 gün önce steam üzerinden ea fc 25 aldım. Oynamak nasip olmadı çünkü kontrolcüyü görmüyor. Orjinal dualsense kullanıyorum fc24 de herhangi bir sorun yok ama bu oyunda sorun var internette araştırdım ama olmuyor yardım eder misiniz?
Arkadaşlar 2000 tl bütçem var kulak üstü mikrofonu tak çıkar kulaklık önerebilecek var mı?
İki model arasında kaldım birisi rampage crack h-11 diğeri de havit fuxi h3 bunlar iyi mi yoksa başka model var mı?
Arkadaşlar dün bi konu açmıştım yeni anakart aldım win11 kurulmuyor diye sonrasında win10 denedim kuruldu fakat bi kaç defa kendi kendisine kapandı be açılmadı kasa açık monitöre görüntü gelmiyor reset atıyorum win açılış ekranı geliyor sonrası yok tekrardan kurdum yine aynı sorun.
Sistem:
Rx...
Çıkarıyorum ama olmuyor şuan tekrar deniyorum reset uyarısı gidince çıkartıyordum bir de o uyarı geldiğinde çıkartıcam.
1688583435
Yok abi olmuyor bu hatayı verdi şimdi de
1688583567
Burada yükselt seçeneğini kullanırsam da olmuyor altta ki seçeneği de.
Önce bu bilgisayar win 11 çalıştıramaz hatası aldım cmd üzerinden hallettim kuruyor bitiriyor reset atıyor sonrasında ise tekrardan kurulum ekranına geliyor
Arkadaşlar yeni anakart aldım herşeyi taktım sorunsuz çalışıyor ancak m2 ssd üzerinde win 11 kuruluydu ancak şuan açılmıyor ve ne yaparsam yapayım olmadı flash bellek ile tekrardan kurayım dedim buda işe yaramıyor kurdurmuyor sürekli başa atıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Bir çok farklı modele baktım fakat karar veremedim.
Monster 27” 240 hz monitör var falat ghosting oluyor diyorlar.
27” view sonic var 240hz yada sizin önerebileceğiniz var mı?
Amd ekran kartı kullanıyorum.
Elimde rx6700 3 fanlı modeli var buna uygun kasa arıyorum. Baya bakındım ama ya yüksek sesli yada ısınma problemi var diyorlar yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır internetim sürekli ya kopuyor yada hız düşüklüğü oluyor. Pingim sürekli yüksek 2 farklı modem denedim ikisinde de sorun devam ediyor türknet kullanıyorum onlarla da görüştüm sorun bulamadılar yardımcı olabilecek var mı?
Hacım kendim qcy markasının 3 modelini kullandım gayet memnundum daha yeni realme buds t100 modelini aldım bu da gayet iş görüyor ve sağlam kulaklık fiyatları da aşağı yukarı aynı.
Qcy t20
Qcy t13
Qcy t10
Batarya da olabilir anakartta bazen değişen piller de cihazların anakartlarında sorun oluyor sağlam bi tamirciye götür derim apple destek pek anlamıyor