Thraen isimli üyenin son içerikleri

1. Thraen

GSM sinyali düşük ne yapmam gerekir (Wifi Mesh Sistem Önerisi ?)

Evet bende şimdi birisiyle görüştüm o da öyle söyledi. Teşekkürler 1739876971 Peki internet dağıtıcı olarak Mesh sistemli hangi ürünü tavsiye edersiniz? 1 ağ görünecek ama 2 3 çoğaltıcı modem sistemi olsun istiyoruz. Marka model olarak öneride bulunabileceğiniz ürün var mı?
  2. Thraen

Bu konu hakkında pek bilgim yok internetten baktım biraz ama pek bir şey bulamadım. Amacım şu 3katlı işyerimizde internet router sayesinde çekiyor ancak gsm şebekesi çok az çekiyor telefon görüşmesi için pencere kenarına gitmem gerekiyor. Telefon görüşmelerini daha sağlıklı yapabilmem için ne...
  3. Thraen

Merhaba arkadaşlar İş yerimde şebeke çok az çekiyor bunun için ne almam gerekir? GSM şebeke arttırı mı yoksa router modem gibi bir ürün alırsam şebekede artış olur mu?
  4. Thraen

50cc Yuki Risotto Scooter İçin Uygun Akü Önerisi

Merhaba, 50cc Yuki Risotto scooterımın aküsü bitti. Yeni bir akü almak istiyorum ancak hangi akünün motora daha uygun olacağını bilmiyorum. Scooterım için önerilen en iyi akü tipi nedir? Ayrıca, bakım yaptıracağım yerde akü taktırmak istemiyorum çünkü doğru aküyü seçmek istiyorum. Yardımcı...
  5. Thraen

2008-10 Yıllarında Oynadığım Dövüş Oyunu Arıyorum (Street Fighter,Brawl Benzeri)

hocam sen birtanesin little fighter 2 miş oyunun adı çok teşekkür ederim saol <3
  6. Thraen

2008-10 Yıllarında Oynadığım Dövüş Oyunu Arıyorum (Street Fighter,Brawl Benzeri)

Merhabalar Eskiden 2008-2010 yıllarında oynadığım bir oyun vardı ama ismini hatırlamıyorum. Oyun street fight'daki karakterlerin özellikleriyle aynısı hatta çeşitleri vardı. Görüntü olarak Brawhalla gibi küçük karakterler var çeşit çeşit ama Brawhalla gibi map'den dışarı atma yok aksine episode...
  7. Thraen

TCL 55P8M TV - THH değişim kararı lehime çıktı ne yapacağım?

THH sonucu elime ulaştı. Karar benim lehime çıktı. Şuan ne yapmam gerekiyor? Vatanın herhangi bir şubesini aradım, Tyi getireyim mi THH karar belgesiyle birlikte diye yekiliye sordum. İsmimden sisteme bakıp bana şöyle söyledi. Karar bizede gelmiş 30gün içerisinde olumlu olumsuz size cevap...
  8. Thraen

SayoDevice kullanan var mı? (Makro Klavye)

açıkcası çok vaktim olmuyor onunla uğraşmak istemiyorum ama evet bu da güzel bir fikir teşekkürler
  9. Thraen

SayoDevice kullanan var mı? (Makro Klavye)

Merhaba ben 3d çizim yapan birisiyim ve fazla makro tuşları kullanıyorum. Klavyemden hariç, ufak bir makro klavye almak istiyorum. Aliexpreste gezerken minik ekranı olan bir klavye buldum markası SayoDevice...
  10. Thraen

Kasım 12sinde THH ye başvurdum Ocak ayının sonunda bilirkişi atadılar TVye gelip baktı mart ayında karar gelicek dedi önümüzdeki ayı bekliyorum.
  11. Thraen

Backdoor:Win32/Bladabindi!ml isimli virüs formatsız silinir mi?

peki diyelim virüs usbyi takar takmaz silindi yinede verilerimi almış olma imkanı var mıdır? araştırdığıma göre şifreleri çalıyormuş
  12. Thraen

microsoft defender virüsü karantinaya attı bende kaldır dedim peki yinede başka antivirüs yükleyip taratmam gerekir mi yani?
  13. Thraen

Fotokopi çekmek için usb götürdüğüm kırtasiyeden usbye virüs bulaşmış eve gidip usbyi taktığımda içinde "önemli" ve "gizli klasör" adı altında dosya vardı ve anında microsoft defender virüs olarak gördü ve karantinaya aldı. Açıklamaya baktığımda "Backdoor:Win32/Bladabindi!ml" yazıyordu. Bu virüs...
  14. Thraen

peki 1 ay içinde garantim bitiyor ancak elimde değişim iade kararı var davanın süresinin önemi yoktur değil mi sonra zaman aşımı felan diyip ört pas etmesinler ? hiç bilgim yok ondan detaylı bilgilendirirseniz sevinirim.
  15. Thraen

Merhaba ürünü tam 2yıl önce aralık ayında aldım 1 ay garantisi kaldı ürünün paneli durduk yere gitti. Garantiye yolladım panel bozulmuş parça yok üretimi bittiği için iade veya değişim kararı çıktı. Bilkom müşteri hizmetlerini aradığımda ürünü aldığınız yer size benzer ürün vermesi gerekir...
Geri