thyunus isimli üyenin son içerikleri

1. thyunus

Incehesap Artemis Gold sistemi özelleştirdim darboğaz yapar mı

Merhaba arkadaşlar, sistemi görseldeki gibi özelleştirdim size darboğaz olur mu önerilerinize açığım
  2. thyunus

Ekran Kartı Isınma Sorunu

Selamlar, Asus Tuf 3060 12gb 3 fanlı ekran kartım var ve boşta 60-61 derecede geziyor. Eskiden 45 derece diye hatırlıyordum. Sorun nerde acaba yardımcı olursanız sevinirim. 1643903603 Arkadaşlar çift monitör kullanıyor ve Arka planda kullandığım wallpaper yüksek kaliteli. 2 monitörde de...
  3. thyunus

Yardım valorant iyi pcde düşük fps sorunu

3060 ekran kartıyla 300 fps alıyorum hocam. Arkadaş max 200-220 fps alması lazım bence
  4. thyunus

HALA MINING YAPILIR MI?

hocam asus tuf 12gb var 3 fanlı masaüstü
  5. thyunus

HALA MINING YAPILIR MI?

hocam bende 3060 var. Bu işe başlamak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  6. thyunus

10k aşmayacak şekilde notebook önerisi

Güzel bir masaüstü bilgisayarım var ama birde notebook alıcam ve bunların arasında kaldım. Ek olarak önerilerine açığım https://www.itopya.com/msi-gf63-thin-10sc-260xtr-i5-10500h-8gb-ddr4-gtx1650-gddr6-4gb-256gb-ssd-156-fhd-dos-notebook/...
  7. thyunus

10k aşmayacak şekilde notebook önerisi

Merhaba arkadaşlar, Üniversitede oyun,günlük işler ve yazılım veya grafik yapmak için notebook arayışındayım ve çok kararsızım. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. thyunus

Yardım Dropshipping Nasıl Yapılır? Yapıyor musunuz?

Ebay'ın çalışma sistemi ile Amazonun çalışma sistemi tamamen farklı. Dediğim gibi Ebay'i letgo gibi düşünelim. Keni ürünümüzü listeliyor gibi ama Amazon tamamen bir satıcı yani dropshoping yapıyorsunuz. Bana Ebay da daha rahat oluyorsunuz. Ürünüm elimde kalacak mi diye düşünmüyorsunuz.
  9. thyunus

Yardım Dropshipping Nasıl Yapılır? Yapıyor musunuz?

Hocam Ürünler Ebay da stoksuz ancak amazonda stoklu bir şekilde satılıyor.
  10. thyunus

Gaming.gen.tr den sistem alacağım ama korkuyorum

hocam yaklaşık 4 ay önce 13k ya sistem aldım ve hiçbir sorun olmadı bende. Bu işler biraz şans işi bazen kargoda bazen firmada hatalar olabiliyor. Sorun çıksa bile bir şekilde atlatacağınızdan eminim sonuçta tüketicisiniz.
  11. thyunus

🔥İndirim 2. El EndGame XM1 (390 TL)

hocam arkadaşların yaşı kücük olma olasılığı var ama sizden akıllılar :D belli
  12. thyunus

🔥İndirim 2. El EndGame XM1 (390 TL)

Yazıdığınız yazının hiçbir yerinde haklılık payınız yok hocam :)
  13. thyunus

Erdoğan ne yapmaya çalışıyor?

O ülkeleri saymadım zaten hocam.
  14. thyunus

Erdoğan ne yapmaya çalışıyor?

reddedildi yunanistan ve israilin yardımı dış işleri bakanı tarafından reddedildi. Kendisi istifaya cağırılıyor ama cevap yok ;)
  15. thyunus

Bu sistem alınır mı ?

anlamadım?
Geri