Selamlar,
Asus Tuf 3060 12gb 3 fanlı ekran kartım var ve boşta 60-61 derecede geziyor. Eskiden 45 derece diye hatırlıyordum. Sorun nerde acaba yardımcı olursanız sevinirim.
1643903603
Arkadaşlar çift monitör kullanıyor ve Arka planda kullandığım wallpaper yüksek kaliteli. 2 monitörde de...
Güzel bir masaüstü bilgisayarım var ama birde notebook alıcam ve bunların arasında kaldım. Ek olarak önerilerine açığım
https://www.itopya.com/msi-gf63-thin-10sc-260xtr-i5-10500h-8gb-ddr4-gtx1650-gddr6-4gb-256gb-ssd-156-fhd-dos-notebook/...
Merhaba arkadaşlar,
Üniversitede oyun,günlük işler ve yazılım veya grafik yapmak için notebook arayışındayım ve çok kararsızım. Önerilerinizi bekliyorum.
Ebay'ın çalışma sistemi ile Amazonun çalışma sistemi tamamen farklı. Dediğim gibi Ebay'i letgo gibi düşünelim. Keni ürünümüzü listeliyor gibi ama Amazon tamamen bir satıcı yani dropshoping yapıyorsunuz. Bana Ebay da daha rahat oluyorsunuz. Ürünüm elimde kalacak mi diye düşünmüyorsunuz.
hocam yaklaşık 4 ay önce 13k ya sistem aldım ve hiçbir sorun olmadı bende. Bu işler biraz şans işi bazen kargoda bazen firmada hatalar olabiliyor. Sorun çıksa bile bir şekilde atlatacağınızdan eminim sonuçta tüketicisiniz.