Erdoğan ne yapmaya çalışıyor?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,945
Daha yeni instagramda gezinirken denk geldim. Yangında evleri malları mülkleri zarar gören vatandaşlara gereken desteği vereceğiz diyordu malum kişi. Şimdi ise haberde Manavgat Kalemler Köyü Muhtarı Erdoğanın kendilerine "Mesela 500 milyarlık masraf varsa 300 milyarını biz karşılayacağız. 200 milyarını da kredi olarak 2 yıl ödeme yapmadan , 2 yıldan sonra 500-500 kira öder gibi ödeyeceksiniz" dediğini söylüyor. Vatandaşın evi malı mülkü neyi varsa gidiyor. Adam halen krediden bahsediyor. Üstüne üstlük çay fırlatıyor. Dış ülkelerin yardım talebini reddediyor. Neymiş efendim itibarımız zedelenirmiş. Iban istersen itibarınız zedelenmiyor niyeyse. Ben diyecek söz bulamıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

Haber kaynağı: https://www.instagram.com/p/CSENq2Msmf7/?utm_medium=copy_link

Daha yeni instagramda gezinirken denk geldim. Yangında evleri malları mülkleri zarar gören vatandaşlara gereken desteği vereceğiz diyordu malum kişi. Şimdi ise haberde Manavgat Kalemler Köyü Muhtarı Erdoğanın kendilerine "Mesela 500 milyarlık masraf varsa 300 milyarını biz karşılayacağız. 200 milyarını da kredi olarak 2 yıl ödeme yapmadan , 2 yıldan sonra 500-500 kira öder gibi ödeyeceksiniz" dediğini söylüyor. Vatandaşın evi malı mülkü neyi varsa gidiyor. Adam halen krediden bahsediyor. Üstüne üstlük çay fırlatıyor. Dış ülkelerin yardım talebini reddediyor. Neymiş efendim itibarımız zedelenirmiş. Iban istersen itibarınız zedelenmiyor niyeyse. Ben diyecek söz bulamıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

devlet ne yapsın kardeşim allahtan geldi devletin suçu yok allah devletimize zeval vermesin 3 tane yangın uçağı neyinize yetmiyor yeterki saray sağolsun bizi boşver.çay iyi oluyor bu arada harareti alır

Çay önemli (!)
Bu adama oy verenin ya kafasında sorun vardır ya da oy vercek kimse olmadığından veriyordur.

İnstagramda gördüğümüz her habere inanmamak lazım
Erdoğan güzel yönetmiyor olabilir ama bu tip sayfalara inanıp gaza gelmek de doğru değil
Daha fazla etkileşim için yalan haber çıkaran sayfa çok fazla

Erdoğan Erdoğan ERDOĞĞAN ERDOĞĞĞĞAN

Bu arada saçma sapan instagram sayfalarını kaynak olarak atmayın
Post automatically merged:

Bu twitter için de geçerli

Yalan haber, böyle bir şey olmadı.
Ayrıca yardımlar reddedilmedi?

Yalan haber, böyle bir şey olmadı.
Ayrıca yardımlar reddedilmedi?
reddedildi yunanistan ve israilin yardımı dış işleri bakanı tarafından reddedildi. Kendisi istifaya cağırılıyor ama cevap yok ;)

reddedildi yunanistan ve israilin yardımı dış işleri bakanı tarafından reddedildi. Kendisi istifaya cağırılıyor ama cevap yok ;)
Azerbaycan, Ukrayna, İran ve Rusya'nın yardımları reddedilmedi. Zaten yangınların Yunanistan yardımları ile çıkarıldığı düşünülüyor neden bir de yardımlarını kabul etsinler?

Para kardeş. Para adama herşeyi yaptırır bunun da örneğini görüyoruz işte :)

Geri