Neler Yeni

Erdoğan ne yapmaya çalışıyor?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,914
İsim
Okan Aslantaș
Daha yeni instagramda gezinirken denk geldim. Yangında evleri malları mülkleri zarar gören vatandaşlara gereken desteği vereceğiz diyordu malum kişi. Şimdi ise haberde Manavgat Kalemler Köyü Muhtarı Erdoğanın kendilerine "Mesela 500 milyarlık masraf varsa 300 milyarını biz karşılayacağız. 200 milyarını da kredi olarak 2 yıl ödeme yapmadan , 2 yıldan sonra 500-500 kira öder gibi ödeyeceksiniz" dediğini söylüyor. Vatandaşın evi malı mülkü neyi varsa gidiyor. Adam halen krediden bahsediyor. Üstüne üstlük çay fırlatıyor. Dış ülkelerin yardım talebini reddediyor. Neymiş efendim itibarımız zedelenirmiş. Iban istersen itibarınız zedelenmiyor niyeyse. Ben diyecek söz bulamıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

Haber kaynağı: https://www.instagram.com/p/CSENq2Msmf7/?utm_medium=copy_link

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Daha yeni instagramda gezinirken denk geldim. Yangında evleri malları mülkleri zarar gören vatandaşlara gereken desteği vereceğiz diyordu malum kişi. Şimdi ise haberde Manavgat Kalemler Köyü Muhtarı Erdoğanın kendilerine "Mesela 500 milyarlık masraf varsa 300 milyarını biz karşılayacağız. 200 milyarını da kredi olarak 2 yıl ödeme yapmadan , 2 yıldan sonra 500-500 kira öder gibi ödeyeceksiniz" dediğini söylüyor. Vatandaşın evi malı mülkü neyi varsa gidiyor. Adam halen krediden bahsediyor. Üstüne üstlük çay fırlatıyor. Dış ülkelerin yardım talebini reddediyor. Neymiş efendim itibarımız zedelenirmiş. Iban istersen itibarınız zedelenmiyor niyeyse. Ben diyecek söz bulamıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

devlet ne yapsın kardeşim allahtan geldi devletin suçu yok allah devletimize zeval vermesin 3 tane yangın uçağı neyinize yetmiyor yeterki saray sağolsun bizi boşver.çay iyi oluyor bu arada harareti alır

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Çay önemli (!)
Bu adama oy verenin ya kafasında sorun vardır ya da oy vercek kimse olmadığından veriyordur.

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek

İnstagramda gördüğümüz her habere inanmamak lazım
Erdoğan güzel yönetmiyor olabilir ama bu tip sayfalara inanıp gaza gelmek de doğru değil
Daha fazla etkileşim için yalan haber çıkaran sayfa çok fazla

Captain Pricee

80+ Bronze
Erdoğan Erdoğan ERDOĞĞAN ERDOĞĞĞĞAN

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Bu arada saçma sapan instagram sayfalarını kaynak olarak atmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu twitter için de geçerli

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Yalan haber, böyle bir şey olmadı.
Ayrıca yardımlar reddedilmedi?

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
Yalan haber, böyle bir şey olmadı.
Ayrıca yardımlar reddedilmedi?
reddedildi yunanistan ve israilin yardımı dış işleri bakanı tarafından reddedildi. Kendisi istifaya cağırılıyor ama cevap yok ;)

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
reddedildi yunanistan ve israilin yardımı dış işleri bakanı tarafından reddedildi. Kendisi istifaya cağırılıyor ama cevap yok ;)
Azerbaycan, Ukrayna, İran ve Rusya'nın yardımları reddedilmedi. Zaten yangınların Yunanistan yardımları ile çıkarıldığı düşünülüyor neden bir de yardımlarını kabul etsinler?

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Para kardeş. Para adama herşeyi yaptırır bunun da örneğini görüyoruz işte :)

Top Bottom