tilkimilki isimli üyenin son içerikleri

1. T

Iphone 17 mi alınır 17 pro mu

Çok fazla farklı modellerle kıyas vardı fakat 17 ile 17 pro arasındaki fark pek konuşulmamış. Aradaki fiyat farkına değer mi, alınır mı? Yorumlarınız nedir?
  2. T

Oyun için mikrofon önerisi

Dostum konudan bağımsız ama senin sistemin 7800x3d li halini satın aldım daha yeni. Memnun musun? daha düşük bir işlemci çok sıkıntı çıkartır mı var mı bilgin.
  3. T

Corsair hs80 kulaklığım var ve hoparlör daha rahat.
  4. T

FPS oyunları hariç pek de şart değil kulaklık kullanmak? Kafama bişey takmaktan ziyade rahat rahat oturmak daha mantıklı geliyor.
  5. T

Selamlar, Oyunda voice chat için sürekli kulaklık takmak istemediğim için mikrofon almayı düşünüyorum. Profesyonel yayın vs gibi bir durum olmadığı için çok kaliteli olmasına gerek yok. Pazaramada 1600 tl lik bir bakiyem olduğu için bu fena değil diye düşündüm: Havit GK63 Öneriniz var mıdır?
  6. T

Eski SSD kullanılır mı

Bir SSD sistem aldığım için dahili olarak gelecek. Diğer SSD de evde kenarda duruyordu. Cebimden para çıkmayacağı için sadece performans odaklı bir seçim aslında.
  7. T

Eski SSD kullanılır mı

Peki diğer sıfır SSD'lerden birini kullanmak daha mantıklı olur mu eskisi devam mı?
  8. T

Eski SSD kullanılır mı

Selamlar, Yeni bir sistem aldım ve normalde kullandığım laptoptaki diski bu kasaya geçirmek istiyorum. Laptopta kullandığım M2 Disk: XPG Gammix S70 1TB Bende olan ve gönderilecek diskler ise: Kioxia 1TB Exceria Plus ve Team MP44L 1TB Kendi diskim zaten çok daha iyi fakat yaklaşık 5 yıldır...
  9. T

4000 TL civarı klavye önerisi

top 75 manyetik switch sipariş verdim gelsin bakıcaz artık
  10. T

İnceleme ATK Blazing Sky X1 Ultra Wireless mouse inceleme

Ben de ultra modelini düşündüm başta fakat tek farkı lod ayarının daha detaylı yapılması olarak biliyorum. 250 TL çok bir fark olmasa da bu özellik için gerekli gibi de gelmiyor pro max daha mantıklı geliyor bana. Şikayetiniz yoksa hala ürün için ben de almayı düşünüyorum.
  11. T

Aula ?
  12. T

Herkese iyi forumlar. Şuan XPG Summoner kullanıyorum gayet de memnunum fakat yaklaşık 4 yıldır kullandığımdan zamlar patlamadan yeni bir klavye almayı düşündüm. Multimedya topacı olan ve mümkünse ekranı olan bir klavye arıyorum. Ben aşağıdaki modelleri buldum, bunların arasından veya iyi...
  13. T

15 bin TL klavye, mouse, kulaklık önerisi

Yanında gönderdiği skatezler hariç başka bir ekstra ürünü yok sanırım, dongle hediyesi devam ediyormuş ATK'nin. WLmouse dış malzeme kalitesi olarak daha iyi fakat sensörler aynı ise aradaki fiyat farkı verilmese de olur gibi geliyor. ATK de kendi modelleri içinde farkı nedir hangisi alınır ?
  14. T

Razer set düşünüyordum ben de fakat X model kulaklıkların hepsinde bir kötü yan var.
  15. T

Mouse'larda ikisinin farkı nedir, atk olanın modelleri arasındaki fark nedir. Hangisi alınır? 1725877648 Logitech sevemiyorum. Onun yerine custom alırım.
Geri