Neler Yeni

15 bin TL klavye, mouse, kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğulcan Erdoğan
Selamlar,

Toplam bütçem yaklaşık 10-15 bin TL, 15 civarına çok çıkmak istemiyorum fakat bu gerçekten kaliteli ve verdiğin paraya tamamen değer tarzında bir ürün olursa bütçeyi yükseltebilirim onun dışında 10 bin TL civarında kalmak istiyorum.
Mouse ve kulaklık kablosuz, klavye kablolu olabilir.

Claw-fingertip arası bir tutuşum var, elim 16-17 cm civarı.

Klavyede sağ üstte ses ayarı zımbırtısı olursa çok güzel olur (varsa bir de minik ekran), bir kere alışınca bırakılmıyor.
Boyutu önemli değil, normalde tam boy kullanıyorum fakat masam küçük olduğundan TKL tarzında daha rahat edebilirim.

Kulaklık konusunda spesifik bir tercihim yok.

Tüm ürünler aynı marka olarak eko set olursa mükemmel olur ki asıl istediğim bu, fakat F/P kısmı çok öne geçerse hepsi farklı marka olabilir.
Yine de önceliğim tüm ekipmanların aynı marka olması.

Şimdiden teşekkürler.

fred1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Onur Can Özdemir
logitech g pro superlight 2 mouse

SteelSeries Arctis Nova 7 kulaklık​

logitech g pro klavye

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,344
İsim
Mehmet Aslan
Selamlar,

Toplam bütçem yaklaşık 10-15 bin TL, 15 civarına çok çıkmak istemiyorum fakat bu gerçekten kaliteli ve verdiğin paraya tamamen değer tarzında bir ürün olursa bütçeyi yükseltebilirim onun dışında 10 bin TL civarında kalmak istiyorum.

Klavyede sağ üstte ses ayarı zımbırtısı olursa çok güzel olur (varsa bir de minik ekran), bir kere alışınca bırakılmıyor.
Boyutu önemli değil, normalde tam boy kullanıyorum fakat masam küçük olduğundan TKL tarzında daha rahat edebilirim.

Tüm ürünler aynı marka olarak eko set olursa mükemmel olur ki asıl istediğim bu, fakat F/P kısmı çok öne geçerse hepsi farklı marka olabilir.

Şimdiden teşekkürler.
Kulaklık konusunda bilgim yok başkası önerisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğulcan Erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklık konusunda bilgim yok başkası önerisin.
Mouse'larda ikisinin farkı nedir, atk olanın modelleri arasındaki fark nedir. Hangisi alınır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

logitech g pro superlight 2 mouse

SteelSeries Arctis Nova 7 kulaklık​

logitech g pro klavye
Logitech sevemiyorum. Onun yerine custom alırım.

fruko.gzz

80+ Silver
Selamlar,

Şimdiden teşekkürler.
Razer barracuda X - Razer BlackWidow V4 Pro -

WLmouse Beast X Max Wireless

fruko.gzz

80+ Silver
Razer set düşünüyordum ben de fakat X model kulaklıkların hepsinde bir kötü yan var.
Ben kullanıyorum neymiş o kötü yan?

Razer set düşünüyordum ben de fakat X model kulaklıkların hepsinde bir kötü yan var.
Bu şekilde daha iyi olabilir:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,344
İsim
Mehmet Aslan
Mouse'larda ikisinin farkı nedir, atk olanın modelleri arasındaki fark nedir. Hangisi alınır?

Logitech sevemiyorum. Onun yerine custom alırım.
WLmouse nin malzemesi saf magnezyum alaşımdan bu sebeple sadece 42 gram ağırlığı var. Bu yüzden malzeme kalitesinde fark olur. İki ürünün mcu su da aynı sensörleri de hemen hemen aynı diyebiliriz. ATK da kutu içine dahil 8k hz dongle yok ayrı satın alman gerek ama wraith in kampanyası var satılan ilk 1000 üründe 8k hz dongle yi hediye ediyorlar kampanyalı stok bittiyse kendin alman gerek, WLmouse de 8k hz dongle kutuya dahil.

ATK F1 kutu içeriği: Mouse , kablo , yedek skatez , grip tape
WLmouse kutu içerği: Mouse , 8k hz dongle , taşıma çantası , kablo , 2 çeşit grip tape , cam skatez dahil 3 çeşit yedek skatez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğulcan Erdoğan
WLmouse nin malzemesi saf magnezyum alaşımdan bu sebeple sadece 42 gram ağırlığı var. Bu yüzden malzeme kalitesinde fark olur. İki ürünün mcu su da aynı sensörleri de hemen hemen aynı diyebiliriz. ATK da kutu içine dahil 8k hz dongle yok ayrı satın alman gerek ama wraith in kampanyası var satılan ilk 1000 üründe 8k hz dongle yi hediye ediyorlar kampanyalı stok bittiyse kendin alman gerek, WLmouse de 8k hz dongle kutuya dahil.

ATK F1 kutu içeriği: Mouse , kablo , yedek skatez , grip tape
WLmouse kutu içerği: Mouse , 8k hz dongle , taşıma çantası , kablo , 2 çeşit grip tape , cam skatez dahil 3 çeşit yedek skatez.
Yanında gönderdiği skatezler hariç başka bir ekstra ürünü yok sanırım, dongle hediyesi devam ediyormuş ATK'nin.
WLmouse dış malzeme kalitesi olarak daha iyi fakat sensörler aynı ise aradaki fiyat farkı verilmese de olur gibi geliyor.

ATK de kendi modelleri içinde farkı nedir hangisi alınır ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,344
İsim
Mehmet Aslan
Yanında gönderdiği skatezler hariç başka bir ekstra ürünü yok sanırım, dongle hediyesi devam ediyormuş ATK'nin.
WLmouse dış malzeme kalitesi olarak daha iyi fakat sensörler aynı ise aradaki fiyat farkı verilmese de olur gibi geliyor.

ATK de kendi modelleri içinde farkı nedir hangisi alınır ?
sayfanın altında yazıyor hocam. 42 gram yokmuş gibi hissettirir o kadar param olsa ben yine de WLmouse alırdım sanırım. :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,571
Üyeler
159,176
Son üye
emre973728
Top Bottom