TITAN_.0 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Aliexpress vergi sistemi

olsun yinede yardımın için teşekkürler
  2. T

Aliexpress vergi sistemi

ama bunun bir kulaklık olduğunu ve çok büyük yada ağır bir paket olmadığını varsayarsak bu gümrük ücreti fazla değilmi
  3. T

Aliexpress vergi sistemi

Merhaba, uzun zamandır aliexpress üzerinden kulaklık bakıyodum ve sonunda bütçeme göre güzel bir kulaklık buldum diye düşünmütüm ve ödeme işlemine geçmiştim ki o da ne satıcıya fazladan 118 tl para ödemem gerekiyomuş. Anlamadığım şey ise şu bu vergiyi ne için ödüyoruz, gümrük için mi? ötv-kdv...
  4. T

ETS2 için en ucuz Direksiyon seti

yani en f/p sıfır bu herhalde
  5. T

Gözlük ve Göz hakkında

nasıl düzelir tam bilmiyorum ama bir yerden sonra büyümesi duruyor diye biliyorum o zaman tedavi edilebiliyosa tedavi olabilirsin ama kendiliğinden düzelmez diye biliyorum
  6. T

Huawei Watch GT 2 Ne Kadar Eder?

iyi durumdaysa 500 eder
  7. T

Yardım 400-600 TL arası mekanik rgb klavye tavsiyesi

hydra r6 bakabilirsin
  8. T

100tl ışıklı mousepad alınır mı?

ozaman alabilirsin fiyat uygun ama ne kadar kalitelidir bilemiyorum kullanmadığım için
  9. T

100tl ışıklı mousepad alınır mı?

eğer setup yapıyorum görüntü önemli diyosan alınır ama bana normal mousepad lazım diyosan 5tl ye bile alsan olur
  10. T

hangi termal macunu almalıyım çok kafam karıştı

hani idare eder ama çokda bişey bekleme üstte belirtilenleri alman karına olacaktır
  11. T

Realme 7 PRO vs Redmi Note 10

aslında bende realme 7 tarafındayım ancak biraz daha bütçe osaklı düşündüğüm için redmi note 10 ile realme 7 arasında kaldım bakıcaz artık ya indirim kovalicaz yada bütçe arttırıcaz
  12. T

yani ekran patlamasa da teknik sorunlar olabiliyo bu teknik sorunlarda genelde garanti bittikten sonra olduğu için genelde çok da uzun ömürlü olmuyo 2-3 yıldan kastım buydu
  13. T

android bir işletim sistemi olduğu için bu yanlış bi genelleme olur her ne kadar android telefonların bir kısmı böyle olsada bu samsung da daha yaygın yani çevrem genel olarak samsung kullandığı için oradan biliyorum
  14. T

PSU Birden Isınmaya Başladı

reis bakkaldan mı topladın pc yi o nasıl psu
  15. T

hocam çok samsung taraftarı değilim genelde en fazla 2-3 yıl dayanıyolar ama öneri için teşekkürler
Geri