Realme 7 PRO vs Redmi Note 10

TITAN_.0

80+
Reaksiyon skoru
38
Bütçe
3500
arkadaşlar evet başlıktada yazdığı gibi bu iki telefon arasında kaldım ve sizlere fikirlerinizi sormaya karar verdim
bu iki telefondan birini kullanan arkadaşlar iyi kötü yorumlarınızı bekkiyorum
kullanmayanlarda fikirlerini yazabilirler

4k a A52 bakabilirsin dostum gayet kaliteli bir telefon tek sıkıntısı arka plaka plastik başka sorunu yok taş gibi telefon
hocam çok samsung taraftarı değilim genelde en fazla 2-3 yıl dayanıyolar ama öneri için teşekkürler

Hocam Samsung'un değil Androidlerin sorunu o
android bir işletim sistemi olduğu için bu yanlış bi genelleme olur her ne kadar android telefonların bir kısmı böyle olsada bu samsung da daha yaygın yani çevrem genel olarak samsung kullandığı için oradan biliyorum

hocam çok samsung taraftarı değilim genelde en fazla 2-3 yıl dayanıyolar ama öneri için teşekkürler
Hocam 4 yıl güvenlik güncellemesi ve sanırım android 11 e kadar güncelleme alacakmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ekranını falan patlatmazsanız 5 yıl götürür bence en az

Hocam 4 yıl güvenlik güncellemesi ve sanırım android 11 e kadar güncelleme alacakmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ekranını falan patlatmazsanız 5 yıl götürür bence en az
yani ekran patlamasa da teknik sorunlar olabiliyo bu teknik sorunlarda genelde garanti bittikten sonra olduğu için genelde çok da uzun ömürlü olmuyo 2-3 yıldan kastım buydu

Realme 7 Pro tabii ki.
Redmi Note 10 değil Redmi Note 10 Pro rakip olabilir. O durumda bile yazılım üstünlüğüyle Realme 7 Pro derdim.

Geri