Deneyeyim bunu da mesela programı kaldırıp tekrar kurdum şu an normal biraz daha . Kurup deneyeceğim teşekkür ederim
1770911780
Sıfırdan format atmıştım geçenlerde temiz kurulum yaparak ilerlemiştim. Sonuç değişmemişti
Ekran kartını ve işlemciyi yeni değiştirdim . Mesela Hyper x e alınca oyun biraz akıyor sonra donuyor . Varsayılana alınca daha uzun süre normal gidiyor . Sonradan kalabalık yerlerde sapıtmaya başlıyor. Diğer 6600 ve 5700 de kalabalık yerlerde böyle takılmalar yaşanmıyor. İşlemcinin ayarlarıda...
Eve geçince görsel de yükleyeceğim Ryzen 5 5600 ü de orta segment önerisinde bulundukları için aldım forumda danışmıştım birkaç kişiye bu sistemle iyi performans alındığını söylemişlerdi.
1770895022
Amd Adrenalin Software içinde Kalite Performans Varsayılan gibi modlar var diğer pc de onun...
Arkadaşlar merhaba 2 ay önce SAPPHIRE RX 9060 XT 16 ekran kartı aldım. Nvidia 1650 4 gb ekran kartından geçtim. Knight Online isimli oyunu oynuyorum sadece ama ekranda inanılmaz kasmalar donmalar oluşuyor. Format attım oyunu sildim kartın programını sildim hepsini sıfırdan temiz kurdum ama...