Sistem yükseltmesi için yardım istiyorum

tktas6

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
16000
İşletim Sistemi Microsoft Windows 10 Pro
İşlemci AMD Ryzen 3 3100 4-Core Processor
Ekran Kartı NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER (4,0 GB)
Bellek 9,8 GB Ücretsiz (15,9 GB Toplam)
Monitör Genel PnP Monitör (1920 x 1080 @ 143 Hz)
Disk kapasitesi 94,2 GB Ücretsiz (446,5 GB Toplam) SSD
Ses NVIDIA High Definition Audio
Anakart ASUSTeK COMPUTER INC. (PRIME B450M-K II)
Merhaba arkadaşlar bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum o yüzden yardımlarınıza talibim . Bilgisayarımın özellikleri bunlar Knight online , Gta5 ya da Sniper Ghost Warior oynuyorum daha doğrusu oynamak istiyorum . Bu özellikteki bilgisayarımda Knight online da inanılmaz fps farkı yaşıyorum ve geç kalıyorum . Sniper GW yi hiç açmıyor bile siyah ekranda kalıyor . Gta deseniz kasıyor bazen donuyor . Bilgisayarımda yük olabilecek bir program vs yok . Şimdi ben işlemciyi ve ekran kartını beni hem fiyat hem performans olarak üzmeyecek şekilde ortalama gelirli bir vatandaş olarak rahat oyun oynayacağım seviyeye çıkarmak istiyorum. Fakat anakarta uyum işlemci ekran kartı uyum gibi şeyler varmış bunları bilmediğimden sizlerden destek istiyorum. İkinci el ürünleri de alsam olabilir . Bana bu konuda yardımcı olur musunuz ? Tavsiyelerinize ihtiyacım var dostlar . Saaygılar sevgiler .

bu bütçeye tertemiz 6600xt ve 5600x çekilir anakartına da uyar galiba benim sistemim bu dediğim parçaların bi alt modelınden oluşuyor oynayamadığım oyun yok

Geri