tnt77 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Performans düşüklüğü

Windows ssd de. csgoda 40 fps kaybi var, ssd de. Onun dışında bütün oyunlar hdd de kurulu.
  2. T

Performans düşüklüğü

Şuan evde elektrikler yok. Gelince yükleyip atarım. Önceden crystal disk mark ve as ssd benchmark dan yaptığım testlerde, ssd güzel çıkmıştı ama hdd ölüydü.
  3. T

Performans düşüklüğü

Hdd 2010'lardan kalma fakat taktığımda performans düşüşü yoktu.
  4. T

Performans düşüklüğü

Peki dragon center yüzünden olmuş olabilir mi? Senaryolarını bayağı kurcalamıştım çünkü.
  5. T

Performans düşüklüğü

Pc ilk geldiğinde saat kasmak için 3 oyun açıyordum. Oynadığım oyun yine kasmıyordu. Bütün uygulamaları kapatsamsa gene düşük fps. Ekran kartını garantiye yollayıp, değişim talep etsem değistirirler mi? Elimde fatura yada orjinal kutusu yok. Servispointe yazdığımda seri numarası istedi.Sonra...
  6. T

Performans düşüklüğü

Driverlar güncel. Parçalar ısınmıyor Afterburnerdan sürekli fanların hızını değiştiriyorum max. 60 dereceye çıkıyor ekran kartı, işlemci stok fan oda yanılmıyorsam max.65 dereceye çıkıyordu.
  7. T

Performans düşüklüğü

Bilgisayarımı alalı 2 ay oldu. İlk geldiğinde bilgisayarım gerçekten güzeldi. Fakat mystic light kurmak için dragon center yüklediğimden beri fps aşırı düştü (örn. rise of tomb raider ultra 60-80 arası iken artık 40-50 fps) Sadece 1 oyunda değil birsürü oyunda var. 1 kere format atmıştık, hala...
Geri