todos isimli üyenin son içerikleri

1. T

Minecraft yüksek CPU kullanımı sonrası bilgisayar çökmesi

Abimin bilgisayarı Minecraft oynarken fps drop'u girmezken nedenini anlayamadığım bir şekilde Minecraft oynarken CPU bir anda %100 kullanıma ulaşıp çöküyor ve 5-15 dakika kendine gelemiyor (Gün icinde oynarken birkaç defa oluyor.). Bilgisayarında RTX 4060 ve Ryzen 5 5500 var sizce sorun neyden...
  2. T

S24 fe vs Realme gt6

Sizce hangisi daha alınabilir fiyat farkı gözetmeksizin.
  3. T

S24 fe soluk amoled ekran

Sol tarafta s24 fe var. Ancak ekranın bu denli siyah olmaması doğrumu. (Sağdaki realme gt6)
  4. T

Poco x7 pro ya gerek varmı?

Güncel olarak Samsung a31 kullanıyorum, eskisini için değiştirmek istiyorum. Telefonda Brawl Stars oynarım ama benim telefonumda biraz dokunmatik sorunlu arada sırada donuyor genel olarak yavaş bir dokunmatiği var telefonumun bu yüzden Poco x7 pro almayı düşünüyorum ama aynı zamanda Samsung'a da...
  5. T

Poco x7 pro ya gerek varmı?

Güncel olarak Samsung a31 kullanıyorum, eskisini için değiştirmek istiyorum. Telefonda Brawl Stars oynarım ama benim telefonumda biraz dokunmatik sorunlu arada sırada donuyor genel olarak yavaş bir dokunmatiği var telefonumun bu yüzden Poco x7 pro almayı düşünüyorum ama aynı zamanda Samsung'a da...
  6. T

S21 fe (sd888) alınır mı??

Şuan samsung a31 kullanıyorum ve artık 5. yılına Girdi. Doğal olarak telefon artık yeterli değil. Yavaş çalışması, 60hz ekranı vs vs. Bu yüzden 5 ay içinde yeni bir telefon almayı planlıyorum. Baktığım 2 telefon var Samsung s21 fe ve Poco X7 pro 1-2 hafta öncesine kadar s21 fe almakta karar...
  7. T

Realme neo 7 Türkiye'ye gelir mi?

Realme neo 7 Türkiye'ye gelir mi?
  8. T

Sistem ui yanıt vermiyor

Telefonu (samsung a31) kapatılıp açılınca çoğunlukla "Sistem Ui yanıt vermiyor" diyor. normalmi?
  9. T

Poco x6 pro 4-5 yıl gidermi?

Şarj olarak kötü deniliyor evet, ama yinede günlük kullanımda fazla zorlamadan 7 saat civarı verir diye düşünüyorum. (alınan ilk ay şarjı fazla yer diyorlar sonradan pil optimizasyonu yapıyormuş...)
  10. T

Bence s21 fe (2.nesil) bakabilirsin
  11. T

Fiyat farkı çok 1733691225 Baktım ama s21 fe alırım onun yerine (öznel) 1733691333 Temiz kullanırım normalde telefonu arada denemek için zorlarım ama onun dışında neredeyse hiç zorlamam animasyonlar fln kapalı kullanıyorum genelde zaten
  12. T

Yurt dışı tercihim değil çok
  13. T

14. T

S21 fe vs poco x6 pro

Yakın zamanda telefon alacağım. Baktığım telefonlar arasın poco x6 pro ve samsung s21 fe 2.nesil var peki sürdürebilirlik ve diğer şeyler için çok fark varmı sizce mesela hyperos çok buglu mu? 2 cihaz arasındaki işlemci farkı çokmu fazla? Poco x6 pro modelini kötüleyenlere takmalı mı? Kısaca...
  15. T

Poco x6 pro nasıl? (Sürdürülebilirlik)

Evet. Kullanabilirim diye düşünüyorum. 4-5 yıldır "samsung a31" kullanıyorum, ömrü bitti neredeyse oyun oynarken de çok fazla donuyor.
Geri