Poco x6 pro 4-5 yıl gidermi?

poco xiomi redmi gibi marka alacaksan yurt dışı öneririm çok büyük fiyat farkları var tabi ki karar sana kalmış

hocam bence gider gibi duruyor bende daha yeni aldım 3 gün oldu ama kullananların yazdığı minimum 2-3 yıl gider eğer kırıp etmessen

poco xiomi redmi gibi marka alacaksan yurt dışı öneririm çok büyük fiyat farkları var tabi ki karar sana kalmış
nerede çok fiyat farkı var ? kaçak olanlar 12 bin tl. tr garantili 256 gb 15 16 tl . TR garantili daha mantıklı

Her sene daha iyisi daha ucuza çıkarken üst model almak saçma olabiliyor. X6 Pro yerine daha amiral kalitesinde ürünler alabilirsin. OnePlus

Her sene daha iyisi daha ucuza çıkarken üst model almak saçma olabiliyor. X6 Pro yerine daha amiral kalitesinde ürünler alabilirsin. OnePlus
Fiyat farkı çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gider ama o bütçeye honor 200 bakabilirsin geçen forumda biri söylemişti araştırdım iyi cihaz tavsiyedir
Baktım ama s21 fe alırım onun yerine (öznel)

hocam bence gider gibi duruyor bende daha yeni aldım 3 gün oldu ama kullananların yazdığı minimum 2-3 yıl gider eğer kırıp etmessen
Temiz kullanırım normalde telefonu arada denemek için zorlarım ama onun dışında neredeyse hiç zorlamam animasyonlar fln kapalı kullanıyorum genelde zaten

Fiyat farkı çok

Baktım ama s21 fe alırım onun yerine (öznel)

Temiz kullanırım normalde telefonu arada denemek için zorlarım ama onun dışında neredeyse hiç zorlamam animasyonlar fln kapalı kullanıyorum genelde zaten
ozaman dayanır hocam ben zorladım en yüksek 39-41 dereceyi gördüm ultra bazı şeyleri denedim kamera 4k 30 fps

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,151
Üyeler
190,696
Son üye
Fetidayı
Geri