Yurt dışı tercihim değil çokpoco xiomi redmi gibi marka alacaksan yurt dışı öneririm çok büyük fiyat farkları var tabi ki karar sana kalmış
gider ama o bütçeye honor 200 bakabilirsin geçen forumda biri söylemişti araştırdım iyi cihaz tavsiyedirPoco x6 pro 4-5 yıl gidermi?
nerede çok fiyat farkı var ? kaçak olanlar 12 bin tl. tr garantili 256 gb 15 16 tl . TR garantili daha mantıklıpoco xiomi redmi gibi marka alacaksan yurt dışı öneririm çok büyük fiyat farkları var tabi ki karar sana kalmış
Bunun yurt dışı hali 11k? ve 15-16k derken neyi kast ettiğini anlayamadımnerede çok fiyat farkı var ? kaçak olanlar 12 bin tl. tr garantili 256 gb 15 16 tl . TR garantili daha mantıklı
Fiyat farkı çokHer sene daha iyisi daha ucuza çıkarken üst model almak saçma olabiliyor. X6 Pro yerine daha amiral kalitesinde ürünler alabilirsin. OnePlus
Baktım ama s21 fe alırım onun yerine (öznel)gider ama o bütçeye honor 200 bakabilirsin geçen forumda biri söylemişti araştırdım iyi cihaz tavsiyedir
Temiz kullanırım normalde telefonu arada denemek için zorlarım ama onun dışında neredeyse hiç zorlamam animasyonlar fln kapalı kullanıyorum genelde zatenhocam bence gider gibi duruyor bende daha yeni aldım 3 gün oldu ama kullananların yazdığı minimum 2-3 yıl gider eğer kırıp etmessen
ozaman dayanır hocam ben zorladım en yüksek 39-41 dereceyi gördüm ultra bazı şeyleri denedim kamera 4k 30 fpsFiyat farkı çok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baktım ama s21 fe alırım onun yerine (öznel)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temiz kullanırım normalde telefonu arada denemek için zorlarım ama onun dışında neredeyse hiç zorlamam animasyonlar fln kapalı kullanıyorum genelde zaten
Honor200 ve a55 düşünüyorum bende bu fiyatlaraPoco x6 pro 4-5 yıl gidermi?
Bence s21 fe (2.nesil) bakabilirsinHonor200 ve a55 düşünüyorum bende bu fiyatlara