Neler Yeni

Poco x6 pro 4-5 yıl gidermi?

todos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali tekeci
Bütçe
18000
Poco x6 pro 4-5 yıl gidermi?

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
poco xiomi redmi gibi marka alacaksan yurt dışı öneririm çok büyük fiyat farkları var tabi ki karar sana kalmış

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Efe Taş
hocam bence gider gibi duruyor bende daha yeni aldım 3 gün oldu ama kullananların yazdığı minimum 2-3 yıl gider eğer kırıp etmessen

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,367
İsim
Diyarhan
Her sene daha iyisi daha ucuza çıkarken üst model almak saçma olabiliyor. X6 Pro yerine daha amiral kalitesinde ürünler alabilirsin. OnePlus

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Semih
Instagram
son.toxic

todos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali tekeci
Her sene daha iyisi daha ucuza çıkarken üst model almak saçma olabiliyor. X6 Pro yerine daha amiral kalitesinde ürünler alabilirsin. OnePlus
Fiyat farkı çok
Mesaj otomatik birleştirildi:

gider ama o bütçeye honor 200 bakabilirsin geçen forumda biri söylemişti araştırdım iyi cihaz tavsiyedir
Baktım ama s21 fe alırım onun yerine (öznel)

hocam bence gider gibi duruyor bende daha yeni aldım 3 gün oldu ama kullananların yazdığı minimum 2-3 yıl gider eğer kırıp etmessen
Temiz kullanırım normalde telefonu arada denemek için zorlarım ama onun dışında neredeyse hiç zorlamam animasyonlar fln kapalı kullanıyorum genelde zaten

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Efe Taş
Fiyat farkı çok

Baktım ama s21 fe alırım onun yerine (öznel)

Temiz kullanırım normalde telefonu arada denemek için zorlarım ama onun dışında neredeyse hiç zorlamam animasyonlar fln kapalı kullanıyorum genelde zaten
ozaman dayanır hocam ben zorladım en yüksek 39-41 dereceyi gördüm ultra bazı şeyleri denedim kamera 4k 30 fps

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Top Bottom