Tolga Gürbüz isimli üyenin son içerikleri

1. T

Maks 250 tl bandında f/p genel olarak oyun için mouse önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-viper-mini.html Sadece stoktaki mağazalarda var, internet mağazasında yok ama o şehirlerden birisinde oturuyorsan güzel bir seçenek olabilir.
  2. T

🔥İndirim İtopya Yılın Son Efsane Fırsatları Ürün Kataloğu ve Tartışması

Ben de dört gözle onu bekliyorum ama yok herhalde, genel olarak indirim yok gerçi.
  3. T

Makrolu Klavye Tavsiyesi

Nerden ve ne kadara aldınız acaba?
  4. T

Makrolu Klavye Tavsiyesi

Herkese selamlar, başlıkta belirttiğim gibi makrolu bir klavye arıyorum. Önceliğim yazı yazmak ve klavyeyi alma amacım sık tekrarlanan kelimeleri ya da kesme işareti, şapka gibi birden fazla tuş kullanımı gerektiren şeyleri tek tuşa atayarak hızlanmak. Bütçem kısıtlı maalesef 100 maksimum 150...
  5. T

İşlemci Pini Yamuldu

A&B Bilişim değil mi Çankaya'daki Depopark'tan aldım da benim hatamdan dolayı yamuldu pek ihtimal vermiyorum, bi sanşımı deneyim yine de teşekkürler.
  6. T

İşlemci Pini Yamuldu

Herkese selamlar, başlıkta belirttiğim gibi işlemci pinleri yamuldu Youtube'de birkaç video izledim yapılabilir gibi duruyor ancak yine de işinin ehli bir bilgisayarcıya yaptırmak daha mantıklı bir tercih gibi duruyor. Ankara'da özellikle bu iş için önerebileceğiniz bir tamirci önerebilir...
  7. T

Ryzen 5 2600-S2H Çalışmıyor

Anakartta sorun var mı bilmiyorum ama diğer parçalar çalışıyor dediğim gibi sorun olsa en kötü fan çalışmaz diye düşünüyorum. 1597678504 Rami diğer slota takınca sorununuz düzeldi mi yoksa başka bir işlem mi yaptınız.
  8. T

Ryzen 5 2600-S2H Çalışmıyor

Herkese selamlar, kendi sistemimde kullandığım R5 2600'ü 3500x ile değiştirdim ve eski işlemcimi kardeşime aldığım bilgisayarda kullanmaya karar verdim. Kardeşime aldığım bilgisayarda işlemci hariç tüm parçalar sıfır ve parçalar şu şekilde. Anakart: Gigabyte B450M S2H 3200 mhz. Ekran Kartı...
  9. T

G.skill ripjaws ram

Rami işlemciye göre değil anakartın desteklediği mhz hızına göre seçmelisin, sorunun cevabı ise evet uyumlu.
  10. T

Gigabyte B450M S2H-Ryzen 5 2600

Sistemi topladım bu şekilde (ekran kartı msi 1660 super) açma düğmesine basınca fanlar dönüyor, ekran kartı rgbsi çalışıyor ancak görüntü gelmiyor ve klavye mouse çalışmıyor. Bu sorunu en son arkadaşımın bilgisayarında işlemciyi R5 2600'den R5 3500x'le değiştirince yaşamıştım, onda da eski...
  11. T

Gigabyte B450M S2H-Ryzen 5 2600

Herkese selamlar, başlıkta belirtilen anakart ve işlemcinin beraber çalışması için BİOS güncellemesi gerekiyor mu? Eğer gerekiyorsa hangi işlemciyle güncelleme yapmalıyım, teşekkürler.
  12. T

Disk Klonlama Sorunu

Ayrılmamış bölüm için de harf mi atamam gerekiyor?
  13. T

Disk Klonlama Sorunu

Herkese selamlar, Toshiba SSD'den M.2 SSD'ye diski Lazesoft programı ile klonladım ve BİOS'dan açılış diski olarak M.2'yi seçtim. Şuan Toshiba SSD'yi D sürücüsü olarak kullanmak istiyorum ancak bu SSD'yi BİOS'dan da Disk Yönetimi'nden de göremiyorum. SSD'yi biçimlendirip D sürücüsü olarak...
  14. T

Fan Çoklayıcı Kablo

Bana 4 pin girişli ve 3 tane 4 pin çıkışlı lazım, teşekkür ederim yine de. Benim attığım da 3 pinliymiş geç fark ettim.
Geri