İşlemci Pini Yamuldu

Reaksiyon skoru
22
Herkese selamlar, başlıkta belirttiğim gibi işlemci pinleri yamuldu Youtube'de birkaç video izledim yapılabilir gibi duruyor ancak yine de işinin ehli bir bilgisayarcıya yaptırmak daha mantıklı bir tercih gibi duruyor. Ankara'da özellikle bu iş için önerebileceğiniz bir tamirci önerebilir misiniz? Yada direkt Ryzen'la iletişime geçsek ve ücreti karşılığında tamir ederler mi bu konuda bilgisi olar var mı? Teşekkürler.

Herkese selamlar, başlıkta belirttiğim gibi işlemci pinleri yamuldu Youtube'de birkaç video izledim yapılabilir gibi duruyor ancak yine de işinin ehli bir bilgisayarcıya yaptırmak daha mantıklı bir tercih gibi duruyor. Ankara'da özellikle bu iş için önerebileceğiniz bir tamirci önerebilir misiniz? Yada direkt Ryzen'la iletişime geçsek ve ücreti karşılığında tamir ederler mi bu konuda bilgisi olar var mı? Teşekkürler.
.

Son düzenleme:
hocam Allah rahmet eylesn

Aldığın yerle iletişime geç, şanslıysan değişim yapabilirler.

Armağan Başbuğa tamir edebilir. İnternette biraz araştırısan bulabilirsin. Bu arada beni Ege Eroğlu yolladı dersen çok sevinirim. :)
A&B Bilişim değil mi Çankaya'daki
Aldığın yerle iletişime geç, şanslıysan değişim yapabilirler.
Depopark'tan aldım da benim hatamdan dolayı yamuldu pek ihtimal vermiyorum, bi sanşımı deneyim yine de teşekkürler.

A&B Bilişim değil mi Çankaya'daki

Depopark'tan aldım da benim hatamdan dolayı yamuldu pek ihtimal vermiyorum, bi sanşımı deneyim yine de teşekkürler.
Aynen hocam. Pin yamulması kullanıcı hatasıdır sonuç çıkmayacaktır 25 TL'ye beklemeden bu iş olurken beklemenizi tavsiye etmem.

Öncelikle geçmiş olsun. Nasıl yamuldu acaba? Bizim de başımıza gelmesin diye soruyorum.

Geri