tolga Koray isimli üyenin son içerikleri

1. T

Ders kayıtlarını kaçırdım acil yardım

😂😂😂😂😂 stresten cümleler karışık olmuş da kısaca ders kayıtlarını kaçırdığım için çözüm desek iyi olur
  2. T

Ders kayıtlarını kaçırdım acil yardım

Arkadaşlar ben okula gitmiyorum ama resmiyette aktif öğrenci olarak gözükmem lazım bu yüzden ders kayıtlarını gerekiyor ama ben tarihini kaçırdım bu hafta halletmem lazım öğrenci işleriyle muhatap olmak istemiyorum veya dilekçe yazılacaksa nasıl bir şekilde yazılmalı lütfen yardım
  3. T

Kpps mi yks mi ??????

ben yksye çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum ama bir yandan da kpps kısa yoldan mesleği eline alıyorsun diyorlar veya hiç yoktan üni kazanıp duruma göre kpss kovalamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı siz ne yapardınız
  4. T

Laptop açılmıyor ne yapmam lazım

Bende öyle düşündüm de nasıl atabilirim
  5. T

Knk masaüstüne erişemiyorum ki şifrede kalıyor kapı gibi düşün kapıyı geçemiyorum ki içeriye gireyim
  6. T

5 yıl önce aldım PC’yi
  7. T

E sordun cevapı alıp kaçtın
  8. T

Eee sordun kaçtın awq
  9. T

Huawei matebook d15
  10. T

Laptopu açtığım zaman şifre girme yerinde şifreyi giriyorum hoşgeldiniz diyor ve halka saatlerce dönüyor açılmıyor format resetleme falan düşünüyorum ne yapılması gerek ?
  11. T

AKTİF ÖĞRENCİYİM ÜNİDE AMA ASKERLİĞİM GÖZÜKÜYÜR YARDIM

E-devlette askerliğim gözüküyor ünide aktif öğrenci olmama rağmen nasıl erteleyebilirim ?
  12. T

Vergi kimlik numarası tehlike yaratır mı

Ben ıban vermek yerine kolay adresden vergi kimlik numarasını vererek ıbanıma para gelmesini istiyorum peki bu VKN tc no gibi gizli tutulması gereken bişey midir sonradan bana şantaj gibi Vkn elimde diye tehdit edebilir mi( BU ARADA KOLAY ADRESDEN BENİM İSİM SOYİSİMİ BANA PARA ATACAK KİŞİ GÖRÜRMÜ)
  13. T

Yeni

Şu sanal kart varya papara gibi onlardan bahsediyorum
  14. T

Yeni

İÇİN)
  15. T

Bnbbn

Onlarıda yaparız ya alihan dayım istesin yeterki
Geri