• T
      tolgahan172, Displayport Görüntü Hatası başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yardımın için teşekkür ederim yine de
    • T
      Monitörü sıfırladım dp üzerinden bağlantı yaptım ama bir şey değişmedi şu an görüntü git gel yaptı sonrasında dp no signal uyarsını verdi bir daha da...
    • T
      işte benim sorunum da bu zaten dp kullanıyorum ama dpye geçince ekran gidip geliyor type-c girişi dediğin dönüştürücü ile mi çalışıyor
    • T
      en güncel ve ne yüksek bant genişliği sağlayan portu nasıl tespit edicem bilmiyorum bir de monitör marka model bir önceki yanıtımda en alt kısımda yazıyor
    • T
      öncelikle tek monitör sistem olay da şu şekilde oldu dp tek başına takılıyken ekran sürekli olarak gidip geliyor ben de farkında olmadan ikisini de aynı...
    • T
      Şimdi sorun şuna döndü hdmi olmadan sadece display port takarsam ekran gidip geliyor ama hdmi ile birlikte ikisini takarsam sanki 2 ekran varmış gibi...
    • T
      şuan dediğini yaptım 2 dakika oldu ekran daha gitmedi ama bu sefer de masaüstünde olan uygulamalar gözükmüyor
    • T
      tolgahan172 posted the classified ad Satılık Askere gideceğim için satıyorum in Ekran Kartı.
      Sistem içeriği GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı Lexar Thor OC 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0...
      • image.webp
      • image (2).webp
      • image (1).webp
      • image (3).webp
    • T
      tolgahan172, Ekran Kartı kategorisinde Displayport Görüntü Hatası başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar 5070ti ekran kartım var 240hz monitör var ama pcyi aldım alalı 240 hz kullanamıyorum displayportu bağladığım andan itibaren ekran gidip geliyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,844
Üyeler
199,232
Son üye
Canavarinyo1327