Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere bir kac gündür düsünüyorum şuan kullandığım arctis 7 wirelles var fakat satıp hyperx cloud 2 almayı düsünüyorum daha çok ses kasmak amaçlı kullanmak istiyorum. Sizce hata mı yapmış olurum? arctis 7 de sesleri net anlıyamıyorum
Arkadaşlar merhaba aşırı yardımınıza ihtiyacım var. kardeşim için doğum gününde bilgisayar almak istiyorum ama hangisi daha mantıklıdır hangisi daha iyidir bir türlü karar veremedim kafamda 2 adet var şuanlık linklerini de bırakıyorum hemen yardımcı olursanız çok sevinirim.
önereceginiz sistem...
teşekkürler o kısmı söylemeseydin aklıma bakmak gelmiyecekti ordan buldum wallpaper engine açıktı o kullanıyormuş
1620862170
reis arka plan için resimli wallpaper işte ayarlarını biraz fazla yükseltmişim ondan dolayıymış o kullanım benim bildiğim birsey yani sorun yok bu kadar fazla...
Arkadaslar görev yöneticisine girdiğimde ekran kartımın %70 civarı kullanıldıgını görmüstüm şuanki fotografta %40 civarı bu 3D kısmı ne oluyor ? normalmidir bu
zaten 2 adet depolama birimim vardı harddiskim ve ssdim vardı ssd de windows kuruluydu harddisk de ise oyunlar programlar vs vardı harddiske hiç dokunmadım ssdyi biçimlendirip attım formatı