tolgahancakir81 isimli üyenin son içerikleri

1. T

arctis 7 wirelles vs hyperx cloud 2 (kablolu)

sonar ayarının ekran görüntüsünü paylaşır mısın kankam
  2. T

yaptığın ayar varsa benimle paylaşır mısın reis
  3. T

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere bir kac gündür düsünüyorum şuan kullandığım arctis 7 wirelles var fakat satıp hyperx cloud 2 almayı düsünüyorum daha çok ses kasmak amaçlı kullanmak istiyorum. Sizce hata mı yapmış olurum? arctis 7 de sesleri net anlıyamıyorum
  4. T

kardeşim için doğum günü pcsi

kankam attıgım linkteki sistemde gtx 1660s var
  5. T

https://www.itopya.com/bbl-star_h16705 ilk attığımı alırsam monitöre para kalmıyor bunu alayim diyorum
  6. T

https://www.itopya.com/jahrein-deimos_h18365 bu sistemi itopya da buldum bu nasıl sizce arkadaslar ?
  7. T

haberim yoktu sonradan haberim oldu keske haberim olsaydı ya
  8. T

monitör dahil mi ? ilan linki var mı peki 1661466763 sıfır fiyatları daha pahalı
  9. T

1.link 13bintl r5 3500x gtx 1660s 2.link 12.100tl r5 1600 gtx 1660s ucuza bulamadım ne zamandır arıyorum
  10. T

Arkadaşlar merhaba aşırı yardımınıza ihtiyacım var. kardeşim için doğum gününde bilgisayar almak istiyorum ama hangisi daha mantıklıdır hangisi daha iyidir bir türlü karar veremedim kafamda 2 adet var şuanlık linklerini de bırakıyorum hemen yardımcı olursanız çok sevinirim. önereceginiz sistem...
  11. T

Youtube Music ile bilgisayarıma müzik indirme

Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi youtube musicde kullandığım playlistimi toplu bir şekilde bilgisayarıma indirebilme yolu var mı ?
  12. T

Ekran kartım boşta neden kullanılıyor ?

teşekkürler o kısmı söylemeseydin aklıma bakmak gelmiyecekti ordan buldum wallpaper engine açıktı o kullanıyormuş 1620862170 reis arka plan için resimli wallpaper işte ayarlarını biraz fazla yükseltmişim ondan dolayıymış o kullanım benim bildiğim birsey yani sorun yok bu kadar fazla...
  13. T

ekran kartımı sömüreni buldum arkadaslar
  14. T

Arkadaslar görev yöneticisine girdiğimde ekran kartımın %70 civarı kullanıldıgını görmüstüm şuanki fotografta %40 civarı bu 3D kısmı ne oluyor ? normalmidir bu
  15. T

M2 ssd ile windowsu açamıyorum

zaten 2 adet depolama birimim vardı harddiskim ve ssdim vardı ssd de windows kuruluydu harddisk de ise oyunlar programlar vs vardı harddiske hiç dokunmadım ssdyi biçimlendirip attım formatı
Geri