M2 ssd ile windowsu açamıyorum

Reaksiyon skoru
29
Arkadaşlar eski normal ssdmden windowsu biçimlendir yaparak sildim ve m2 ssdye yeni windows kurdum fakat şöyle bir sorunum var
Her ikisi takılı olduğu zaman bana bi elran soruyor hangi windows açılsın diye ben de bu ekran sormaması için eski ssd yi çıkartarak denemek istedim bu sefer de m2 ssdyi biosdan seçemiyorum bilgisayarı başlattığım zaman direk bios ekranı açılıyor boot menune de mevcut degil ne gibi bi yol izlemem gerekir ?
image.jpg

Fotoğrafta anakart markam da mevcut
Post automatically merged:

B276B325-910E-4389-A591-8B763F9E0775.jpeg

Eski ssd ile beraber takılı olduğu zaman her bilgisayarı açtığımda bu şekilde soruyor

Arkadaşlar eski normal ssdmden windowsu biçimlendir yaparak sildim ve m2 ssdye yeni windows kurdum fakat şöyle bir sorunum var
Her ikisi takılı olduğu zaman bana bi elran soruyor hangi windows açılsın diye ben de bu ekran sormaması için eski ssd yi çıkartarak denemek istedim bu sefer de m2 ssdyi biosdan seçemiyorum bilgisayarı başlattığım zaman direk bios ekranı açılıyor boot menune de mevcut degil ne gibi bi yol izlemem gerekir ?Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafta anakart markam da mevcut
Post automatically merged:

Alıntıyı görüntüle
Eski ssd ile beraber takılı olduğu zaman her bilgisayarı açtığımda bu şekilde soruyor
En baştan bütün depolama birimlerini biçimlendirerek format atmayı denedinmi?

En baştan bütün depolama birimlerini biçimlendirerek format atmayı denedinmi?
zaten 2 adet depolama birimim vardı harddiskim ve ssdim vardı ssd de windows kuruluydu harddisk de ise oyunlar programlar vs vardı harddiske hiç dokunmadım ssdyi biçimlendirip attım formatı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri