İhtiyaçtı hocam AM5 sistem topluyorum ama hata ettim. Keşke 10 paket deneseydim de forum içi alacak arkadaşlarla paslaşsaydık. O fiyatı görünce heyecan...
E harfi Extreme anlamına gelir. B650E anakart hem nvme hem de pciex 16 slotunda 5.0 desteği sunar (AMD tarafından koyulan bir standart). B850 ve X670 (E...
Bugün onca kısmetsizlikten sonra iyi denk geldi hocam, rgbli olan başlıktan tıklayıp rgbli olana gittim 2 tane ekledim baktım fiyat uçtu tavsiye edilenlerde...
İptal telefonu geldi, iptali kabul ettikten 3 saat sonra hala iptal edilmemiş görünüyordu kendim siparişi iptal ettim. İptal eden arkadaşlar kontrol...
Aldım bakalım, sistemin geleceğinden değil ha belki telafi niteliğinde indirim falan tanımlar ya da hediye ürün gönderirler diye aldım 😁
Edit: Sipariş...
Kasayı farklı PSU ile kullanıyorum, 2070S içi açılmamış macun değişmemiş kart 2k ultra ayarlarda Days Gone'da 77 derecenin üstüne çıkmadı ve eski kasamda da...
#REKLAM
RAZER ÜRÜNLERİNİ KEŞFET!
Detaylı bilgi için tıklayınız.
Beklenen An Geldi: Itopya.com' da Süper Kasım İndirimi Başladı !!!
Detaylı bilgi için...
Kasa daha güzel ama Biostar anakarttansa Msi daha mantıklı olur. Yoksa sizin attığınız sistemde işlemci ve soğutucu da daha iyi. Ama özelleştirme seçeneği...
A serisi anakartlar B serisi anakartlara göre daha bir giriş seviyesidir, sisteme voltaj sağlayan vrm denilen devreleri zayıf olur portları eksik olur...