Arkadaşlar yakın bir dönemde yeni bir pc almayı düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var. Burada ise sadece ekran kartıyla ilgili olandan bahsedeceğim. Acaba intel 9700k ve evga gtx 1070ti 2021'de hala laınır mı. Ekran kartının linki ise bu...
Arkadaşlar,
Yakın bir dönemde RTX 3070 ve Ryzen 5 5600x ile bir sistem toplamayı düşünüyorum. PArça listesini de aşağıya bırakacağım.
İşlemci: Ryzen 5 5600x
Anakart: MSI MPG AMD B550 Gaming Carbon Wi-Fi
Ram: Gskill triedent z neo 32 GB (16 x 2) 3600mhz CL16
Ekran kartı: MSI RTX 3070 Gaming X...
Arkadaşlar, yakın bir dönemde Corsair'ın icue 4000x model kasasını almayı düşünüyorum ama kasaya egzoz fana gerek olup olmadığını bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.
Arkadaşlar bende Sensheiser Gsx1200 Pro var ve yakın bir zamanda Shure SM7B alacağım. Normal olarak bununla beraber ses kartı almam gerekecek ve ses kartı olarak da scarlett 2i2 almayı planlıyorum. Ama aklıma bir soru takıldı. Acaba bu iki ses kartı yani Sensheiser Gsx1200 Pro vs Scarlett 2i2'yi...
Arkadaşlar, yukraıdaki fanları kullanmayı dşünüyorum ve anakart olarak da Msı Z490 Godlike kullanacağım. Acaba bu fanlar Msı Mystic Light ile kullanılabilir mi ve kullanılabiliyorsa bunu nasıl yaparım? Yardımlarınz ve cevplarınız için teşekkürler.