Hocam formata hiç gerek yok.
Tek yapman gereken MSI Center'ı denetim masasından silip bilgisayarı yeniden başlatmak. Sorun %100 o programın Vanguard ile...
tabii ki deger. kablonet kullanirken ayda 1-2 kez gunduzleri , aksamlari ise ayda 5 kez filan internet kesintisi olurdu. superonline de sene de 1-2 kez...
2khz de oynanır da 8khz de sizde de mikro takılmalar oluyor mu ? Fortnite de bende yaptı 8khz de o yüzden 1khz kullanıyorum artık
1764920415
O zaman cevap...
denediniz mi acaba ? ben elimdeki cihazi hem kalbolu hem kablosuz 8 khz denedim ve inanin bir farki yok. 1000 de 1 fark icin , 1 ay giden sarj suresini 3...
daha yeni arkadasim bir fare aldi ve asiri memnun. Wraith de satilan ATK Dragon fly A9
Bunun hem bataryasi cok iyi hem sensoru iyi hemde hafif. fiyati da...
bak o zaman 8khz yi unut ve malzeme kalitesi iyi olan - hafif bir fare bak. 8khz bir pazarlama stratejisi. bir tane bile e spor oyuncusu yok 1khz ustu...
8khz tamamen bir para tuzagidir. Bosa para vermeyin su sahte seylere. 1khz her zaman daha iyi
Eger islemcin 9800x3d filan degil ise zaten 8khz yi birak ...
İşte bunları biz paylaşınca “sponsor qanqaaaaa” diyip gevşek gevşek konuşuyorlar. Gözle gördüğümüz iyi ise iyi diyoruz para almış diyen gevşekler yüzünden...
Dostum reddit gibi platformlar , 9070xt ile sorun yasayanlarla dolu. Sadece anahtar kelimeli AMD help , radeon gibi gruplara yaz ve kendinde gorursun. Daha...