bunun bir ust modeli olan wmg kullaniyorum ve acikcasi cok memnunum. ama grilerde sorunlu bu monitorler , alirken bunu bilerek al. QD oled de var evimde ...
bende wmg versiyonu var , 4. nesil tandem woled hali ve renkler muhtesem. yinede QD OLED de sanki biraz daha iyi renk doygunlugu var ama siyah ve beyaz ise...
Daha iyi rt performansı
Çok daha iyi pt performansı
Satması daha kolay ve değerli
En az %20-30 daha az güç tüketiyor
Yeni çıkan oyunlarda ilk günlerde daha...
elimde 2 tane 9070xt var. bir tanesi nitro + digeri ise pulse. amd almayin , aldirmayin. butce var ise uzak durun . bak saf guc konusunda daha bile iyi ama...
105w gereksiz .
65w oyunlar icin
105w render vs yapanlar icin
bu kadar isinmasi normal yani sizde ve curve optimizer yapmaniz sart arkadaslarin dedigi gibi
105w alinca da cok fark etmiyor bende. 25k seviyelerine geliyor puan ve sicaklik ise en fazla 3-5 derece artiyor. Asrock x870 nova wifi var bende , suan...
Eski konu ama benim ki oyunlarda 40-47 derece , cinebech de ise 75 derece. Hem anakart hem soğutucu iyi değil arkadaşın ve o yüzden bu kadar sıcak
Ben 65w...
s25 yada s26 al diyenlere bakma sen , buyuk telefona alistiktan sonra , kucuk telefon kullanamazsin. suan s23 kullaniyorum ve inan kullanirken zorlaniyorum...