Dün kurduğum laptopa valorant ve genshin impact kurup oynadım ama fps değeri ortalama 50 oluyor ve w değeri 7-7.5 üsütne çıkmıyor. Yapay zeka modunda ve ayrık grafik modunda kullanıyorum. Yanlış yaptığım bir şey mi var?
Önerdiğiniz Marshall modeli nedense tasarım olarak hoşuma gitmedi. Anker q30 düşünüyordum ama o da kablolu kullanımda mikrofonu iptal ediyormuş laptop ile kullanımda sorun olur diye vazgeçtim. Kulaklıklardan çok anlar mısınız?
Normalde anker q10i kullanıyorum ama pedleri değişmediği ve eskidiği için yeni kulaklık almayı düşünüyorum. Hem oyun hemde gündelik açıdan kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Öyle aşırı derecede gaming kulaklık olması gerekmiyor sesi düzgün versin yeter. Pedi değiştirilebilir ve kablosuz...
Yeni aldığım kılıfı takmadan önce kılıfı ve telefonu kolonya ile silerek temizledim. Sildikten sonra tamamen kuru olmasına rağmen kılıfı takınca arka kasada böyle görüntü oluşuyor.
2-3 defa çıkarıp iyice silip yeniden taktım ama olmadı. Saç kurutma makinesi ile bir süre havalandırdım yine...
Kulaklığımı genel olarak ıslak mendil ile temizliyorum. Islak mendil kullanmamda bir sakınca var mı? Veya siz nasıl temizliyorsunuz?
Bir de genelde 1-2 saat sporda kullanıp işim bitince kutusuna koyuyorum. Bunun bir sakıncası var mı? Genelde %90-80 seviyelerinde oluyor koyarken. Yani demek...
Hocam kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Tabletin - yönleri jak girişinin olmaması. (Dönüştürücü alarak bu sorunu halledebilirsiniz.)
Google servislerini desteklemiyor.( Bununda çözümü google istemeyen uygulamaları Aurora Store'dan, App Gallery'den ve apk şeklinde indirebilir veya Gspace...