AMD kartlar afterburnerle olmuyor kanka ben yapamadım oluyosa da zaten kendi uygulamasında daha kapsamlı yapılabiliyor gerek yok afterburneri indirmeye
Bu videodaki daha cok undervolt degıl overclok yapmış. Fan hızını daha 30 derecelerde 70e çekmiş fan hızını ben zaten 70e çeksem sıcaklıgım düşer ki e ne...
önce ekran kartına yük bindirecek bir şey lazım (furmark olmaz) bu heaven benchmark olabilir, ekran kartını tam %100 şekilde zorlayan oyun olabilir. AMD...
Delikanlı adam ekran kartının yettiği kas gücüyle oyununu oynar öyle dlss mlss çamur gibi grafiklerde oynayıp millete teknoloji bu diye kakalayıpta bide...
Ben 3060TI dan 6700xt geçtim performans olarak aynı gibi ama AMD nin uygulaması daha iyi afterburner falan gerekmeden undervolt-overclock yapabiliyoruz bu...
Hangi oyunu kapatınca atıyor. Bundan bir ay önce Battlefiel larda aynı sorun ben ve cogu oyuncuda vardı güncellemeyle duzenledıler muhtemelen oyun kaynaklıdır
Darbogaz yapmaz 7800xt genel olarak 2k kartidir yaparsa 1080p de biraz yapar onu da ufak bir undervolt ile halledersin ama bu karti alipta zaten 1080p de...