Sırf elimde para var diye mekanlara gidip bu parayı ezeyim diye bir düşünceye girmek saçma. Şahsen harcadığın yeri düzgün seçersen benim açımdan faydası var. Taksit sayısı da kaç ay kredi aldıysan o kadar ay taksitle geri ödeniyor.
Benim kredi bitiş tarihi 06.2026 Geri Ödeme Başlangıç Tarihi 07.2028 yani mezun olduktan 2 yıl sonra taksitli olarak ödeme olacak. Zaten faizsiz. Kredi çıksa bile alınması mantıklı bence .
Merhaba arkadaşlar. Bilgiyarım HP victus 16. 2 gün önce win11'e güncelleme gelmişti yaptım. Yaptıktan sonra bilgisayarda bazı ayarlar değişti. Yüklü olan bazı uygulamalar konum izni vs. sormaya başladı. Sonrasında işlemcinin ekran kartını kullandığımda siyah ekrana düşüyor. Aslında bilgisayar...
TPlink VR300 modeline baktım. Genel olarak özellikleri iyi gözüküyor ama modemin bulunduğu odanın dışındaki odalarda hız düşüyormuş sanırım. 4 antenli olmasına rağmen kapsama alanı pek iyi değil herhalde. Bu modem 1500 TL civarında. Bunun gibi bir şey almak mı yoksa aradaki fiyat farkına rağmen...
Modem arkasındaki reset tuşuna iğne gibi bir cisimle birkaç saniye basılı tutun, ışıkların yanıp sönmesini bekleyin. ondan sonra wifi ye gelmesi gerekir. modem altında yazan şifreyle wifiye bağlandıktan sonra 192.168.1.1 adresinden tekrardan wifi şifre belirlemeniz lazım.
Evet Huawei cihazlara da bakıyoru. Onlarda öyle bir sıkıntı var. 3. taraf yazılımlarla hallediliyormuş sanırım. Bazı kalemleri bazı tabletler çalıştırmıyor diye biliyorum. Ondan emin olamadım.