hocam onu bilemem hangi ahşaptan yapıcağın nekadar kalınlıkta büyüklükte yapıcağın ayaklarını nasıl yapıcağın fln baya kriter var bunu bir marangoza sorman...
kendin yaptır bu masa baya pahalı kalitesine göre masanın üzerinde 3-4 monitör olucak diyorsun o masanın sağlam olması lzm özel yapım kaliteli bir ağaçtan...
hocam casper iyi hoş ama am5 yeni nesil amd işlemcili olan model varmı :d bende bakıyordum ips panelli tn paneller çok kötü va larda renkleri ips kadar iyi...
ses seviyesi yüksek olucaksa kalite arayamazsın ama seni tatmin edicek seviyelere çıkarsın kabin çok önemli 3-4k bütçede kaliteli hoparlör bulamazsın ama...
kendi açıklamamda bulunan monitörü kulalnıyorum şahsen memnunum ama güneş ışı vuruyorsa almanızı önermem parlaklığı düşük benim odama güneş ışığı vurmuyor o...
27 1440 kullanıyorum 1660 süper ekran kartım var çok ağır oyunlar oynamadığım için sorun yaşamıyorum ama 1080ti 11gb ala bilirim vram daha fazla ve daha...
bende 64gb alma pişman olursun uygulamalar fotograflar özellikle videolar çok yer kaplıyorlar 128gb bile günümüzde birçok kişiye yetmiyor bence 64gb yerine...
ben se 2020 kullanıyorum 1-2 ay önce ikinci elden aldım 256gb 7k ya almıştım sana önerim se 3 256gb alman olucak 1 yıl sonra iphone 12 son sürümünü alıcak...