Bilmediğim kısım şu bataryayı şarj ederken normal kablolu mouse gibi kullanabiliyor muyuz? Mac farelerde olmuyordu galiba alttan olduğu için yada bildiğiniz iyi bir model var mı?
1767435784
İçlerinden önerdiğiniz bir model var mı
İyi günler arkadaşlar. Şu an kullandığım Havit ms1002 modelli mouse bozuldu. Tekerleğiyle kaydırma yapamıyorum ama tekerleğe bastığım zaman çalışıyor. Bunu yapabilir miyim? yapamazsamda mouse önerisi istiyorum sizlerden karışım 21-22 santim ve bu mouse elime tam oturuyor. Tercihim kablolu...
Video çektiğim için telefonda kullanabileceğim bir yaka mikrofonu arıyorum bu nasıldır?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FMFFKKGN?ref=cm_sw_r_cso_wa_apin_dp_9FSNEPHEFMM1FV73RJZ5&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apin_dp_9FSNEPHEFMM1FV73RJZ5&th=1
Kontrolcüyü bir türlü tanıtamadım hocam. Ya fokunmatik olarak alıyor ya da gamepadi klavye sanıp tuşları değiştiriyor fakat bastığım zaman yine algılamıyor. Yine de teşekkürler yardımınız için. Ayrıca steam dışı oyunları desteklemiyormuş. Bende öğrenmiş oldum.
Elimde hem telefon hemde pc uyumlu bir gamepad var. Bilgisayarı da uzaktan chrome uzaktan masaüstü ile kontrol edebiliyorum ama oyun için kumandayı algılamıyor. Bunun için bir uygulama vs var mı? Ya da steamden direkt oynayabilir miyim destek sağlıyor mu? Şimdiden teşekkürler.