Anlıyorum zaten aklımda biraz da o düşünce vardı ancak illa alan olur diye düşünüyordum sonuçta herkesin bütçesi o kadar olamıyor ama dedikleriniz mantıklı...
teşekkür ederim de işte bütçe el vermiyor yoksa bnede isterim 16gb ekran kartı onu da işte elime para geçince yükseltme amaçı düşünüyordum o tarz kartları...
ethernet bağlayabilsem wifi karta neden ihtiyaç duyayım ben üst kattayım modem alt prize ethernet bağlı değil zaten o yüzden wifi istiyorum, yine de...
tamam benim düşündüğümün, aynısı öncelikle istanbul içi misin ve kaça bırakabiliyorsun ne olursa olsun 2.el görmeden alamam uzaksan da istanbul içinde her...
şuan bakıyorum da yok gibi ya aynı fiyata her türlü elden daha çok çıkıyor yine de teşekkür ederim değerlendireceğim eğer güzel fırsat görürsem, bir de...
5500
1786882725
ne kadar kullanıldı psu ve kasa bir de marka model önemli sonuçta psu alıyom biraz araştırdım en azından yapay zeka markaya önem ver dedi...
anakart 3500TL ramlerde baktığım 3600 ramlerle aynı fiyattı o yüzden düşünüyordum ekran kartı içinse diyecek bir şey yok mümkün olduğunca elimden az para...