Ben 20:00 da ekledim adres seçtim ödemeyi geçip kartı girdim gitti. Sonra yeniledim tekrar ekle dedim ekledim dedi sepete gittim yok. Bunu 100 lerce kez denedim. Çoğunda da birden fazla ekran kartı alamazsınız uyarısı verdi. Almadığım şeyi birden fazla nasıl alayım ki. Anlayacağınız 40 dk o...
Merhaba. Fiyat uygun gibi gözüktü. Üzerinde ekranı olan bir model. Pompa radyatör de değil hemde v2 yeni versiyon.
MSI Mpg Coreliquid K360 V2 Sıvı İşlemci Soğutucusu https://www.amazon.com.tr/dp/B09CQCS5B7/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_1NX4VV094GF1CC636G1Z?_encoding=UTF8&psc=1
yorumlarda dediğiniz şekilde montaj yapılmış hali var. uzak çekmiş ama fanlardan anlaşılıyor. Amazon olduğu için uymazsa iade ederseniz. Pasific blue rengi biraz daha ucuz
11400 o ısıları maalesef görüyor. Özellikle stok soğutucu ile. Stok soğutucu yetersiz işlemciye göre. Ben 11400 kullanıyorum ve stok yerine sıvı soğutma kullanarak bu sorunu çözdüm. Zaten incelemelerde bu işlemcinin 90-95 e kadar çıktığı durumlar olduğunu gösteriyorlar.
O oyunları oynamıyorum bu nedenle paylaşamam ama youtube da ilgili sistemlerle alakalı videolar var. Ben kullandığımı söylüyorum siz kullanmadığınız ürünleri.