TsuchinagaHiyori isimli üyenin son etkinliği

• TsuchinagaHiyori
    TsuchinagaHiyori, Kasa-PSU kategorisinde Akvaryum Tipi Kasa Önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Akvaryum tipi kasa arıyorum. ilk başta dragos north 1x (...
  • TsuchinagaHiyori
    TsuchinagaHiyori, 120mm Kasa Fan öneri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    peki saolsun hocam kargo konusunda bi sıkıntı olmaz deilmi incehesapta?
  • TsuchinagaHiyori
    Dragos ls300 premium CFm degerleri 62-63 olarak gözüküyo ve normalde bu değerler iyi fakat genelde pek önerilmemiş fiyat olarakda kötü deil 1740065216...
  • TsuchinagaHiyori
    hocam bütçem 3 ü için 2500-2600 tl civarlarinda
  • TsuchinagaHiyori
    TsuchinagaHiyori, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde 120mm Kasa Fan öneri başlıklı bir konu açtı.
    120mm kasa için fan arıyorum 3 tane sipariş vericem. biraz araştırdım dragos ls300 premium buldum...
  • TsuchinagaHiyori
    TsuchinagaHiyori, Masaüstü uyumlu gamepad başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam zaten baştata yazdım pil umrumda deil ben aktif kablolu kullancam. aradığım şey arada bi oyun oynarken keyif verecek bi gamepad. aktif olarak...
  • TsuchinagaHiyori
    https://www.trendyol.com/glrtech/ps-4-joystick-tablet-telefon-pc-uyumlu-titresimli-oyun-kolu-1-adet-p-775844918 hocam dongle ile birlikte böle ds4 gamepad...
  • TsuchinagaHiyori
    Hocam zaten arada bir kullanacağım çok büyük bişey aradığım sölenmez. gezinirken xbox 360 kolu buldum alınır mı? sizce...
  • TsuchinagaHiyori
    Hocam mümkün ise 1000 tl yi geçmesin. Tabi ne kadar mümkün bu fiyatla bilmiyorum, çok kaliteli bişey beklemiyorum. Zaten çok aktif kullanmicam arada canım...
  • TsuchinagaHiyori
    TsuchinagaHiyori, Direksiyon/Gamepad kategorisinde Masaüstü uyumlu gamepad başlıklı bir konu açtı.
    bilgisayarım için oyunlarda oynamalık gamepad kol bakıyorum. kablo ile bağlayıp oynicam masaüstüm olduğundan bluetooth yok. F/P hangi gamepad önerirsiniz?
  • TsuchinagaHiyori
    TsuchinagaHiyori, Bilgisayar masası önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://ty.gl/cjnuztjerlg94 böle bir masa buldum sizce alınır mı?? boyutları tam istediğim gibi
  • TsuchinagaHiyori
    hocam istediğim boyutlarda sorduk 6000 TL gibi bir fiyat biçti. ondan birde buraya soruyorum 4000 TL üstü bütçemi zorluyor.
  • TsuchinagaHiyori
    masa sağlammıdır peki hocam 500 tl den kaçınıp dandik bi masa almak istemiyorum
  • TsuchinagaHiyori
    TsuchinagaHiyori, Mobilya kategorisinde Bilgisayar masası önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Mümkün ise 3000-3500 TL sağlam 150-160 cm boyutlarında masa arıyorum 4000 TL nin üstüne çıkabileceğimi pek sanmıyorum. Önerileriniz bu bütçe aralığında...
  • TsuchinagaHiyori
    TsuchinagaHiyori, Bilgisayar için masa önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam çekmeceden çok masanın ayaklık kısmı için attığım linktekine benzer spesifik arıyorum, hem estetik olarak güzel duruyo hemde genelde sağlam oluyolar...
Top Bottom