Vatanda indirim ile 4900 TL bulunmakta, CL30 gecikme değeri ile arasındaki fiyat farkı 1000 TL civarı bişey, performans olarak çok büyük bir fark görmedim...
Zaten 160Hz den fazla kullanmicağımdan 200+ fps üstü gereksiz kalıyor ama bazı testlerde gördüğüm fps değerli çok iyiydi. bi 7800x3d falan deyil ama tatmin...
Soğutma olarak 360mm ile soğutucağım ztn, dediğim gibi çok fazla seçenek var genel anlamda oyun için kullanacağım ama arada bir basit işlerimdede iş...
Ryzen 7 7800x3d normalde en güzel seçenek olur fakat 15,000+ TL gibi bir fiyat biraz fazla, 10,000 TL den fazla bir AM5 işlemci alabileceğimi sanmıyorum...
inşallah hocam şöle vergilerle birlikte 30-34k arasına çıkarsa bende kendime bi tane sipariş etmeyi düşünüyorum ilerde. Yazın sonu veya sonbahar döneminde...
4K benim için uçuk şeyler hocam, 4k monitör alacak para bile bulmak zor 2K da oynatsın yeter. dediğim gibi yeni teknolojileri ve iddiaları çok cezbedici.
Yeni PC Topluyorum normalde Nvidia ekran kartı almayı düşünüyodum ama fiyatları çok gereksiz pahalı durumda. AMD yeni ekran kartlarını duyurdu malum, biraz...
Yeni sistem toplamayı düşünüyorum ama Nvidianın fahiş fiyatlarından dolayı ekran kartlarına elim gitmiyor. Eğer 9070 serisi sıkıntısız çıkarsa Nvidia yerine...