Son durumda anladığım kadarıyla aslında o bölge çalışmıyor değil fakat o bölgeye tıkladığımda ona göre ekranın 1 2 cm yukarısındaki bir bölgeyi algılıyor. Sorunu bu boyutta ele alırsak bir çözümü olabilir mi?
Samsung Galaxy Note 5 telefonumun ekranının alt kısmının dokunmatiği çalışmamaya başladı. Telefon kalemiyle denediğim zaman tepki alıyorum ve normal bir şekilde çalışıyor fakat elle bastığımda tepki vermiyor. Bunun olmasının sebepleri nedir ve servise göndermeden düzeltmenin yolu var mı? Ayrıca...
Arkadaşlar dosyayı kod yerine manuel olarak VScode üzerinden açınca aynı sorunla karşılaşmadım. Normalde: echo $null >> dosyaismi.py şeklinde açıyordum sanırım onunla alakalıymış
Biliyorum şu anda oradan öğrenme aşamasındayım fakat yapılan her şeyi aynen uygulamama rağmen hiçbir yerde çözümünü bulamadığım bu sorunu yaşadım. python dosyaismi.py yapmak yerine sadece python komutunu kullanıp işlemleri oradan yapmak aynı sonuçları verir mi acaba?
Evet farklı şekillerde yeni dosyalar oluşturup denedim. Diğer bilgisayarımda da Python ve VSCode kurup denedim aynı sorun oldu acaba kurulumunda bir yanlışlık yapmış olabilir miyim?