TTB1 isimli üyenin son içerikleri

1. T

2500 TL USB EL FRENİ ÖNERİSİ

Merhaba, bir süredir Logitech G29 direksiyon setim için USB el freni arayışındayım. Daha önce yurt dışından alışveriş yapma tecrübem olmadığından, bu konuda bazı tereddütlerim bulunuyor. Özellikle dolandırılma ya da paramın boşa gitmesi gibi endişelerim var. Bütçem yaklaşık 2500 TL. Bu konuda...
  2. T

Yardım MONİTÖR MÜ YOKSA LCD TV Mİ TERCİH ETMELİYİM (ACİLL YARDIM)

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C7N4JQ4B?m=AU05C5FDRAIO2&tag=epeyt-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6 BU MONİTÖRÜ BULDUM ŞUAN SEÇENEĞİM BU GİBİ GÖRÜNÜYOR
  3. T

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C7N4JQ4B?m=AU05C5FDRAIO2&tag=epeyt-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6 ASLINDA BENDE BUNU BULDUM BU MONİTÖRLER İÇİN ASLINDA STAND KULLANMAYI PLANLIYORUM BİR YANDAN DA
  4. T

özelliklerine baktığım zaman 60hz ve va panel olarak gösteriyor sanırım son seçenek olara değerlendirebilirim
  5. T

açıkladığım gibi iş için alacağım monitörü (videographer) buna ek olarak monitör için standlar alacağım yani ayaklı kullanmayacağım ayrıca alacağım monitör de film ve simülasyon yani assetto corsa ve ets 2 gibi oyunlar tercih edicem fps tarzı oyunlar için kullandığım mevcut bir monitöre sahibim...
  6. T

İhtiyacım olan büyük ve geniş bir alan bu yüzden fiyat performans olarak kullanabileceğim monitör önerisine açığım
  7. T

Merhabalar, Bir süredir üzerinde düşündüğüm bir konu hakkında karar veremediğim için sizlerin de görüşünü almak istiyorum. Şu anda işim gereği çift monitör kullanıyorum ve geniş bir çalışma alanına ihtiyaç duyuyorum. Bu nedenle bir LCD TV edinmeyi düşünüyorum. Mevcut sistemimde ana monitörüm...
  8. T

Çözüldü✓ Wireless klavye öneri

Wireless klavye önerisine açığım kriterlerim beyaz olması, ekranlı olması, multimedya tuşu olması ve hot-swap olması.(Amazon ve Aliexpress üzerinden alamıyorum taksitlendirme olmadığı için)
  9. T

Yurtdışı ürün alım taksitlendirme

Merhaba arkadaşlar öncelikle şimdiden cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.Amazon ve Aliexpress üzerinden veya yurtdışı alışverişlerin de taksitlendirme seçeneği olmadığını öğrendim.Daha önce hiç yurtdışından alışveriş yapmadım aldığımız bir ürünü nasıl taksitlendirebiliriz bilgisi...
  10. T

Çözüldü✓ KABLOSUZ WİRELESS GAMİNG KLAVYE ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar öncelikle şimdiden cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.Kablosuz wireless beyaz hot swapp gaming bir klavye arıyorum bu tarz bir klavye önerisine ihtiyacım var.Yurtdışı alımların da taksitlendirme olmadığı için alamadım. Örnek olması için alt tarafa link...
  11. T

Çözüldü✓ Kablosuz mouse önerisi

darmoshark n3 modelinden memnun musunuz peki
  12. T

Açıkçası hemen elime ulaşmasını istiyorum çünkü şuan kullandığım mouse zowie s1 kablosunda sıkıntı var ve fps türü oyunlar oynadığımda bağlantı gidip geliyor ve bu durum canımı sıkmaya başladı kablonun fiyatına baktığım zaman ise en son 700-800 TL arasında birşeydi onun yerine hemen elime...
  13. T

Merhaba öncelikle,1350 tl kadar bir bütçem var ve pilli olmayan şarjlı kablosuz bir mouse arıyorum fakat 2 model arasında tereddütteyim,başka mouse önerisine de açığım yardımcı olursanız sevinirim alt tarafta bulduğum 2 modelin linkini bırakıyorum...
Geri