Çözüldü✓ Kablosuz mouse önerisi

TTB1

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1350
Merhaba öncelikle,1350 tl kadar bir bütçem var ve pilli olmayan şarjlı kablosuz bir mouse arıyorum fakat 2 model arasında tereddütteyim,başka mouse önerisine de açığım yardımcı olursanız sevinirim alt tarafta bulduğum 2 modelin linkini bırakıyorum.

Merhaba öncelikle,1350 TL kadar bir bütçem var ve pilli olmayan şarjlı kablosuz bir mouse arıyorum fakat 2 model arasında tereddütteyim,başka mouse önerisine de açığım yardımcı olursanız sevinirim alt tarafta bulduğum 2 modelin linkini bırakıyorum.

hocam 2 side aynı bi farkı yok n3 kullanıyorum bu arada ucuz olanı alabilirsin fiyatı bence iyi alınır

hocam 2 side aynı bi farkı yok n3 kullanıyorum bu arada ucuz olanı alabilirsin fiyatı bence iyi alınır
Açıkçası hemen elime ulaşmasını istiyorum çünkü şuan kullandığım mouse zowie s1 kablosunda sıkıntı var ve fps türü oyunlar oynadığımda bağlantı gidip geliyor ve bu durum canımı sıkmaya başladı kablonun fiyatına baktığım zaman ise en son 700-800 TL arasında birşeydi onun yerine hemen elime ulaşabilecek bir mouse istiyorum açıkçası amazondan biraz tereddütteyim gelmesi biraz uzun sürebilir ve darmoshark n3 ile ilgili birçok olumsuz yorum gördüm malzeme kalitesi switch vs sence alınabilir mi bir mouse mi ?

Açıkçası hemen elime ulaşmasını istiyorum çünkü şuan kullandığım mouse zowie s1 kablosunda sıkıntı var ve fps türü oyunlar oynadığımda bağlantı gidip geliyor ve bu durum canımı sıkmaya başladı kablonun fiyatına baktığım zaman ise en son 700-800 TL arasında birşeydi onun yerine hemen elime ulaşabilecek bir mouse istiyorum açıkçası amazondan biraz tereddütteyim gelmesi biraz uzun sürebilir.
hocam bende bu siteden n3 siprarişini verdim pazartesi salı vermediler çarşamba verdiler perşembe geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,912
Üyeler
190,829
Son üye
THEASTREGAL
Geri