Merhaba iyi günler bilgisayarımı yükseleceğim ekran kartı önerisi lazım darboğaz olmaması lazım
Islemci Q9400
Ram 4+4 8gb 1333mhz ram
Güç kaynağı rampage 600w 80plus bronz diye güç kaynağı
Bütçe sınırı yok over clock yapabilirim islemciye
1656972123
Gtx 750ti ve rx460 arasında kaldım
İletişime geçtim kendisinde çalışıyormuş test edip göndermiş sorunu anlattığımda harddiske format atmak gerektiğini söyledi. Sizede bi başvurayım dedim harddiskden olabilirmi diye.
Anakartı aldığım abi bana çalışıyor harddiske format atmak gerek , ramlar bozuk olsa görüntü gelmezdi dedi bilgisayarcida işlemcide kalıyor rami falan okumuyor harddisk e format atsam işe yaramaz dedi her türlü ramı takmış sorun yine aynı ama hiç harddiski ellememiş
Bu ekranda kalıyor ne yapmam gerekiyor anakartı değiştirdik bu ekranda kalıyor klavyenin ışığı var ama basınca işlemiyor sorun harddiskden kaynaklı olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim Anakart Modeli/ Gigabyte G41 combo
bu ekranda kalıyor napabilirim klavye çalışmıyor bütün girişleri denedim klavyede ışık var ama hangi tuşa basarsam basayım olmuyor yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarcı işlemciyi ramları farklı farklı takıp denemiş ama olmamış anakart: Gigabyte G41combo
Sistemim:
İşlemci: Q9400
Ekran kartı: Hd5670
Bellek: 2+2 4gb ddr2 800mhz
Bu sistemle kaç fps alırım pubg mobile de ve işlemciyi 3.00ghz ye kadar overclock yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.