Tuna isimli üyenin son içerikleri

1. T

❌İndirim Bitti! FAZEON X27F165QW 27" 2K IPS 150 Hz monitör 4.796TL (Trendyol plusa özel) 🔥

indirim hala devam ediyor mu fiyat farklı şuanda bende
  2. T

400M koşu için ayakkabı ve tavsiye önerisi

Arkadaşlar herkese iyi günler, 400 metre koşuya hazırlanıyorum ve rahat bir koşu ayakkabısı arıyorum. Ayağım taraklı ve 45-46 numara giyiyorum ama ayakkabının kalıbına göre değişiyor; bazen 46 bile küçük gelebiliyor. Hem ayakkabı önerilerinizi hem de koşu sırasında nelere dikkat etmem...
  3. T

🔥İndirim I7-14650HX 24GB RAM 1TB SSD RTX5070 16” QHD+ 180HZ Laptop 🔥63.499₺

Sorunları mı var alınır mı sizce
  4. T

🔥İndirim Avon Parfümlerde Dip Fiyat 😱

görseldeki ikinci parfümü tavsiye ederim baya fresh ve aşırı kalıcı bayılıyorum ona
  5. T

❌İndirim Bitti! TRENDYOL KAZI KAZAN AKTİF🔥

1000/100 attı isteyen varsa verebilirim
  6. T

IPhone 15 128 Gb Akıllı Telefon Siyah Sepette 47000 TL

15 pm kullanıyorum çok güzel cihaz ısınma dışında hiç bir sorunu yok sorunu var diyenlere aldırış etmeyin
  7. T

🔥İndirim Lego Porsche 911 GT3 RS Araba 1.115 tl

911 değilde GTR gibi
  8. T

🔥İndirim AirPods 4.nesil 4999 tl

bizim milletimiz çok garip 100 tl ye apple şarj kablosu alıyorlar ve 5 yıldız verip harika orjinal diyorlar çok garip anlamıyorum... satıcı profilinden görebilirsiniz.
  9. T

🔥İndirim T-Brush Çelik Dil Temizleyici 113 TL!

Faydasını görüyormusunuz almayı düşünüyorumda
  10. T

Doğum gününüzü önemser misiniz

öncelikle doğum gününüz kutlu olsun bana göre çok boş gereksiz doğum günüm aklıma bile gelmiyor
  11. T

Gelecek kaygısı garanti olanmı yoksa hayallerim için geleceğimle kumar oynamakmı

hocam oradayken dil okulu üniversite veya işletmelerle konuşup izin alabiliyorlar senin için veya patrona kendini sevdiripte kalabilirsin şans işi yani biraz da şu sıralar her türlü giriş çok zorlaştı deportlar yüzünden
  12. T

Gelecek kaygısı garanti olanmı yoksa hayallerim için geleceğimle kumar oynamakmı

kesinlikle hem son şanstta tutturdu hemde 100binlerce kişi içerisinden kendisine çıktı tebrik ederim bi şekilde gitmek bizede nasip olur umarım
  13. T

donald trump mülteci sevmiyor yavaş yavaş her yolu kapatıyor ve green card çekilişini süresiz olarak kapattı
  14. T

haklısınız ve tam olarak bende böyle birisiyim ama işte imkanlar olmayınca çok çok çıkmaza girdim sizlerden yardım almak istedim ne olursa olsun pes etmeden yasal olan her yolu deneyeceğim gitmek için 1766256908 maalesef artık green card çekilişi yapılmıyor dün kapatıldı :D arkadaşınız gibi...
  15. T

Evet eser miktarda aileminde etkisi var wat yolunu şu anda tek gidebileceğim yasal yol olarak gördüğüm için istiyorum siyasi olaylara katılıyorum sevdiğim ülke olduğu için kendi ülkemi takip eder gibi takip ediyorum ve çok haklısınız ama şunu da eklemek istiyorum ABD kültürü biraz bana uyan bir...
Geri