Arkadaşlar herkese iyi günler,
400 metre koşuya hazırlanıyorum ve rahat bir koşu ayakkabısı arıyorum. Ayağım taraklı ve 45-46 numara giyiyorum ama ayakkabının kalıbına göre değişiyor; bazen 46 bile küçük gelebiliyor.
Hem ayakkabı önerilerinizi hem de koşu sırasında nelere dikkat etmem...
bizim milletimiz çok garip 100 tl ye apple şarj kablosu alıyorlar ve 5 yıldız verip harika orjinal diyorlar çok garip anlamıyorum...
satıcı profilinden görebilirsiniz.
hocam oradayken dil okulu üniversite veya işletmelerle konuşup izin alabiliyorlar senin için veya patrona kendini sevdiripte kalabilirsin şans işi yani biraz da şu sıralar her türlü giriş çok zorlaştı deportlar yüzünden
haklısınız ve tam olarak bende böyle birisiyim ama işte imkanlar olmayınca çok çok çıkmaza girdim sizlerden yardım almak istedim ne olursa olsun pes etmeden yasal olan her yolu deneyeceğim gitmek için
1766256908
maalesef artık green card çekilişi yapılmıyor dün kapatıldı :D arkadaşınız gibi...
Evet eser miktarda aileminde etkisi var wat yolunu şu anda tek gidebileceğim yasal yol olarak gördüğüm için istiyorum siyasi olaylara katılıyorum sevdiğim ülke olduğu için kendi ülkemi takip eder gibi takip ediyorum ve çok haklısınız ama şunu da eklemek istiyorum ABD kültürü biraz bana uyan bir...