tuna052 isimli üyenin son içerikleri

1. T

400k Civarına Araba Önerisi

2010 yılı civarında fiat linea 1.4 veya 1.3 al geç yeni olsun masraf yapmasın diyosan gerçi benzinli demişsin şimdi gördüm 1.4 benzinli iyi olabilir
  2. T

Kulaklık Önerisi Bütçe 3000 TL

[H3 id='Eer+hyperx+cloud+3+alacaksan+2.+el+satyorum+daha+eyll+aynda+aldm+mediamarktan+kutulu+yeni']Eğer hyperx cloud 3 alacaksan 2. el satıyorum daha eylül ayında aldım mediamarktan kutulu yeni[/H3]...
  3. T

Hyperx Cloud Iıı Alınır mı ?

evet kablolu olması sadece
  4. T

valla kulaklık iyi ama kablosuz kulaklıktan geçtim çok rahatsız ediyor
  5. T

HyperX Cloud III kablolu var 1 yıl olmadı garantisi devam ediyor bakabilirsin istersen https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyuncu-ekipmanlari-hyperx-cloud-3-kablolu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-1302509208/detay/ satınca kablosuz kulaklık alıcam
  6. T

Öneri Atk A9 Mouse Nasıl Sizce Alınır mı?

Aldım şimdi bende plus modelini 100 tl kargo parası ile birlikte 1800 e geldi, kargo ödemek saçma geldi iade politikasına görede iade için kutunun açılmamış olması gerekiyor umarım sıkıntı çıkmaz
  7. T

Öneri Atk A9 Mouse Nasıl Sizce Alınır mı?

merhabalar şuanda kablolu olarak Logitech G300S bunu kullanıyorum ve kablosuz bir mouse geçmek istiyorum ATK A9 yeterli olarak görüyorum 400 TL fazla verip A9plus almaya gerek varmı kaplama o kadar fark eder mi? bu konudaki düşünceleriniz neler...
Geri