Bilgisayar Hanem
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Arkadaşlar merhabalar fps tarzı oyunlar oynuyorum şuan hyperx cloud 2 kullanıyorum. HyperX Cloud III almak mantıklı olur mu ?
Hocam bağlantı yeri kırıldı bantladım o da tutmuyor bide cloud 2 kablolu kullanıyorum kablosuz olması için almak istiyorumCloud 2 neyine yetmiyor kanka normalde alınır ama
Hocam bende kablodan kurtulmak için kablosuz alıyorumHyperX Cloud III kablolu var 1 yıl olmadı garantisi devam ediyor bakabilirsin istersen https://www.sahibinden.com/ilan/iki...kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-1302509208/detay/ satınca kablosuz kulaklık alıcam
valla kulaklık iyi ama kablosuz kulaklıktan geçtim çok rahatsız ediyorHocam bende kablodan kurtulmak için kablosuz alıyorum![]()
Kablolu olması mı rahatsız ediyor ?valla kulaklık iyi ama kablosuz kulaklıktan geçtim çok rahatsız ediyor
evet kablolu olması sadeceKablolu olması mı rahatsız ediyor ?
Hocam direkt düz 3 mü almalıyım yoksa S mi2 haftadır kullanıyorum memnunum cs pubg oynuyorum rahat ve sesi iyi
Hocam düz 3 mü yoksa S mi almalıyım sence ?F/P olayını bilemem ama kasımdan beri kullanıyorum çok beğeniyorum, deri ped dezavantajı var 4500tl 9 taksite almıştım. Cloud IIIS kablosuz
3ün kablosuzunda bazı sıkıntılar varmış ben de tam bilmiyorum o yüzden S ibareli IIIS çıkmışHocam düz 3 mü yoksa S mi almalıyım sence ?