Hyperx Cloud Iıı Alınır mı ?

Hocam direkt düz 3 mü almalıyım yoksa S mi
Abi cloud 3 ün kablosuz versiyonunu beğenmeyenler vardı onunla alakalı verebileceğim bilgi budur. Aktif olarak barracuda x ve cloud 3 kullanıyorum gayet memnunum ikisindende. Ama hyperx tarafında cloud alphada pil süresiyle falan sevilen bir model
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne gibi sıkıntı çıkmış hocam
Seni yanıltmak istemem ama yanlış hatırlamıyorsam cızırtıyla ilgiliydi. Ama kablolusunu alacaksan gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin

Abi cloud 3 ün kablosuz versiyonunu beğenmeyenler vardı onunla alakalı verebileceğim bilgi budur. Aktif olarak barracuda x ve cloud 3 kullanıyorum gayet memnunum ikisindende. Ama hyperx tarafında cloud alphada pil süresiyle falan sevilen bir model
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Seni yanıltmak istemem ama yanlış hatırlamıyorsam cızırtıyla ilgiliydi. Ama kablolusunu alacaksan gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin
Hocam kablo derdinden kurtulmak için kablosuz alıyorum ya bide yıl olmuş 2026 artık kablo bayıyor ya

O bluetooth özelliği ve wifi özelliği ne işe yarıyor tam olarak ben hiç kablosuz kulaklık kullanmadım da
Kasana usb dongle takıyosun pc ye 2.4 ghz oyle baglanıyor. Bluetooth ise bildiğimiz bluetooth telefona falan her şeye baglanıyor ama tabii oyun için 2.4 GHz modu lazım

Zaten daha hızlı bir seçeneğin yok ve yeterli gecikme hissedilmiyor kablolu gibi yani zaten
Hocam bu düz ve S arasında 2 tane özellik farkı var galiba S de 2 tane mikrofon var sanırım kulaklığın içine de mikrofon yapmışlar bide kulaklığın yanındaki kapaklar açılıyor başka bir özellik farkı yok sanırım

Hocam bu düz ve S arasında 2 tane özellik farkı var galiba S de 2 tane mikrofon var sanırım kulaklığın içine de mikrofon yapmışlar bide kulaklığın yanındaki kapaklar açılıyor başka bir özellik farkı yok sanırım
Ne farkı var bilmiyorum ama S modeli üst model ve daha ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,517
Üyeler
196,983
Son üye
Vergiadam_
Geri