Bilgisayar Hanem
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ne gibi sıkıntı çıkmış hocam3ün kablosuzunda bazı sıkıntılar varmış ben de tam bilmiyorum o yüzden S ibareli IIIS çıkmış
ne gibi sıkıntı çıkmış hocam3ün kablosuzunda bazı sıkıntılar varmış ben de tam bilmiyorum o yüzden S ibareli IIIS çıkmış
bilmiyorum diyorum ya kralne gibi sıkıntı çıkmış hocam
Abi cloud 3 ün kablosuz versiyonunu beğenmeyenler vardı onunla alakalı verebileceğim bilgi budur. Aktif olarak barracuda x ve cloud 3 kullanıyorum gayet memnunum ikisindende. Ama hyperx tarafında cloud alphada pil süresiyle falan sevilen bir modelHocam direkt düz 3 mü almalıyım yoksa S mi
Seni yanıltmak istemem ama yanlış hatırlamıyorsam cızırtıyla ilgiliydi. Ama kablolusunu alacaksan gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsinne gibi sıkıntı çıkmış hocam
Hocam kablo derdinden kurtulmak için kablosuz alıyorum ya bide yıl olmuş 2026 artık kablo bayıyor yaAbi cloud 3 ün kablosuz versiyonunu beğenmeyenler vardı onunla alakalı verebileceğim bilgi budur. Aktif olarak barracuda x ve cloud 3 kullanıyorum gayet memnunum ikisindende. Ama hyperx tarafında cloud alphada pil süresiyle falan sevilen bir model
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Seni yanıltmak istemem ama yanlış hatırlamıyorsam cızırtıyla ilgiliydi. Ama kablolusunu alacaksan gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin
hocam benim anakartta bluetooth özelliği yok wifi de yok ben bunu bağlayabilir miyim ?Düz yerine S al
İçinden usb çıkıyor oyle bağlıyosun zaten kablosuz içinhocam benim anakartta bluetooth özelliği yok wifi de yok ben bunu bağlayabilir miyim ?
O bluetooth özelliği ve wifi özelliği ne işe yarıyor tam olarak ben hiç kablosuz kulaklık kullanmadım daİçinden usb çıkıyor oyle bağlıyosun zaten kablosuz için
Kasana usb dongle takıyosun pc ye 2.4 ghz oyle baglanıyor. Bluetooth ise bildiğimiz bluetooth telefona falan her şeye baglanıyor ama tabii oyun için 2.4 GHz modu lazımO bluetooth özelliği ve wifi özelliği ne işe yarıyor tam olarak ben hiç kablosuz kulaklık kullanmadım da
Oyun için usb dongle yeterli olur demi gecikme falan olmaz yani hocamKasana usb dongle takıyosun pc ye 2.4 ghz oyle baglanıyor. Bluetooth ise bildiğimiz bluetooth telefona falan her şeye baglanıyor ama tabii oyun için 2.4 GHz modu lazım
Zaten daha hızlı bir seçeneğin yok ve yeterli gecikme hissedilmiyor kablolu gibi yani zatenOyun için usb dongle yeterli olur demi gecikme falan olmaz yani hocam
Hocam bu düz ve S arasında 2 tane özellik farkı var galiba S de 2 tane mikrofon var sanırım kulaklığın içine de mikrofon yapmışlar bide kulaklığın yanındaki kapaklar açılıyor başka bir özellik farkı yok sanırımZaten daha hızlı bir seçeneğin yok ve yeterli gecikme hissedilmiyor kablolu gibi yani zaten
Ne farkı var bilmiyorum ama S modeli üst model ve daha ucuzHocam bu düz ve S arasında 2 tane özellik farkı var galiba S de 2 tane mikrofon var sanırım kulaklığın içine de mikrofon yapmışlar bide kulaklığın yanındaki kapaklar açılıyor başka bir özellik farkı yok sanırım