Ben iş için istemiyorum günlük kullanacağım ara sıra tft oynayacağım video film izleyeceğim uzun ömürlü sağlam bir şey istiyorum. 2 haftadır araştırıyorum macbook air bana en uygunu gibi tercihim bu yönde olacak.
Bütçe olarak daha mantıklı evet ama m1 ile m2 arasında büyük farklar var almışken iyi bir şey almak istiyorum
1675271257
Evde sabit kullanmıcam yanımda taşıcam. Pro ile ilgili sorum da şu depolama da sıkıntı yaşıyor musun harici bir disk gerekli mi?
PC iyi değil. 1650 ekran kartım var. ForzaHorizon5 gibi oyunu akıcı oynayamam ve dahası da var needforspeed serileri gibi. Onun için konsol tercih ediyorum.
şuan klavyem msi - mouse razer deathadderv2 - kulaklık arctis 7
genel olarak futbol ve fps oyunları
bütçem kısıtlı en makul xbox game pass
şuan ki monitörüm 1080p 144hz 1ms
Merhaba 12 bin TL'lik bir bütçem var. Bunun ile ilgili tercihlerimi sizlere sunacağım. Kafam çok karışık yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Aşağıda 4 tane paket var seçebileceğiniz. Siz olsanız hangi paketi seçerdiniz ve neden. Bunu söylerseniz çok sevinirim. Benim de fikirlerim oturmuş olur...
2 aralık da başvuru yaptık ertesi gün gelip evime fiber kabloyu döşediler modemin kurulacağı yere ama malasef 6 gün oldu ne gelen var ne giden sizce ne zaman gelirler. Müşteri hizmetlerini aramalı mıyım?