Hocam yurtdışı iphone kullanmak istemiyorum. Yaklaşık 5 senedir yurtdışı iphone kullanıyorum son zamanlarda yurt dışı cihazlarda şebeke bant problemi yaşıyorum sürekli şebeke gidiyor. Bundan dolayı artık bi türkiye cihazı alıp kurtulmak istiyorum.
Fiyatına değeceğini bilsem 17 Pro Max alırım aslında kredi kartının zamanı geldiğinde asgarisini öderim taksitli gibi almış olurum ama fiyatına değer mi? 117bin
Dostlar selamlar bu iki telefon arasında kaldım ikisinden birini alacağım sizce hangisini almalıyım?
Bu zamana kadar yurt dışı olarak 10 15 cihaz değiştirmişimdir APPLE bünyesinde.
Samsung olarakda yurt dışı s24 ultra kullandım.
Yani applea bu yüzden daha yakınım samsung bir tık karmaşık...
Hocam 5600 alma niyetim vardı fiyatlardan dolayı 3600e düşeyim dedim oda ondan 1000₺ ucuz kafayı yedim günlerdir adam akıllı bi sistem çıkarmaya çalışıyorum rn sonunda kafayı bozdum 14400f ve onu çalıştırabilecek bi anakart aldım
Hocam bu kişi belki arkadaşların dediği gibi mağaza sahibi dükkan sahibi olabilir. Bu kişilerin bu fiyatları yazması normal denilebilir. Fakat bu fiyatları görüp bu fiyatlardan daha fazla yazan yaratıklar asıl sorun. Kullanıcılar mağaza gibi davranıp piyasaya göre fiyat biçiyorlar bunun bu...
Hocam artık kullanıcılar bile kar ile satmaya çalışıyor. Biri ilana 2000 liradan koyuyor 2 sene kullanıldı diğeride bakıyor diyor ben 1 sene kullandım 3000lira böyle böyle artıyor piyasa. Gerçekten artık çekilecek gibi değil bu fiyatlar. Adam anakart satıyor A520M k gigabyte koymuş 2800 lira...