ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,495
26 ultra tanıtılacak 3 gün sonra samsung istiyorsan bekleS25 ULTRAYA GEÇMEYE DEĞER Mİ PEKİ HOCAM
26 ultra tanıtılacak 3 gün sonra samsung istiyorsan bekleS25 ULTRAYA GEÇMEYE DEĞER Mİ PEKİ HOCAM
Fiyat hakkında bilgin var mı hocam?26 ultra tanıtılacak 3 gün sonra samsung istiyorsan bekle
ön sipariş avantajı olmadan 256 gb 100k 512 gb 110-115k olur galibaFiyat hakkında bilgin var mı hocam?
Fiyat hakkında bilgin var mı hocam?
Teşekkür ederim hocam.ön sipariş avantajı olmadan 256 gb 100k 512 gb 110-115k olur galiba
ön siparişte 2x hafıza olur muhtemelen 512 gb halini 100kya alabilirsin yanında birkaç şey daha verebilirler onları tahmin edemiyorum
kamu mağazasına girebiliyorsan oraya daha da indirim olabiliyor geçen sene 71kya s25 ultra alanlar oldu 512 gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
form doldurakoy elinde bulunsun en azından tag ve kablosuz şarj cihazı veriyorlar bir şeyler alırsan bir de ön sipariş koduyla sepete indirim yapabiliyor para olarak![]()
Galaxy Unpacked 2026 | Kaydol | Samsung Türkiye
Formu doldurun, yeni Galaxy ön siparişinizde 4.399 TL değerinde Galaxy SmartTag2 ve İkili Süper Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı hediyelerine sahip olun.www.samsung.com
https://www.hepsiburada.com/apple-iphone-17-256-gb-siyah-p-HBCV00009Z3Y49 hocam bunu alıyorum direk o zaman?gündelik kullanıyorsan iş için falan işine yaramayacaksa bu kadar para vermeni önermem yine de
iphone yurtdışı fiyatlarında olsa çok güzel olurdu iphone 17 alır geçerdin ucuza :/
76k olmasaydı alınırdı yurtdışında 800 dolar anlamında dedimhttps://www.hepsiburada.com/apple-iphone-17-256-gb-siyah-p-HBCV00009Z3Y49 hocam bunu alıyorum direk o zaman?
Hocam yurtdışı iphone kullanmak istemiyorum. Yaklaşık 5 senedir yurtdışı iphone kullanıyorum son zamanlarda yurt dışı cihazlarda şebeke bant problemi yaşıyorum sürekli şebeke gidiyor. Bundan dolayı artık bi türkiye cihazı alıp kurtulmak istiyorum.76k olmasaydı alınırdı yurtdışında 800 dolar anlamında dedim
günlük kullanacaksan s26 serisinin çıkmasını bekleyip s25 al bence indirim falan yapabilirlerHocam yurtdışı iphone kullanmak istemiyorum. Yaklaşık 5 senedir yurtdışı iphone kullanıyorum son zamanlarda yurt dışı cihazlarda şebeke bant problemi yaşıyorum sürekli şebeke gidiyor. Bundan dolayı artık bi türkiye cihazı alıp kurtulmak istiyorum.